A Canals, fem Bàsket!!!

martes, 27 de abril de 2010

El Madremia Canals acaba la temporada amb un mal sabor de boca.

El Madremia Canals acaba la temporada 2009/2010 de la pijor forma possible ja que va caure a casa contra el Elda "B" a un partit amb molt altibaixos per part dels canalins. El resultat final va ser 56 a 74.

El Madremia Canals començà el partit amb les baixes de Rafa "Home Major" Casanova per lesió, Miguel Arándiga per problemes personals i Vicent Galbis per decisió tècnica.

Els de Rafa Castells feien una de cal i dos de arena, donat que per uns minuts jugaven molt bé pero seguidament anaven acompanyats de uns parcials desastrossos que feien que l´equip visitant ampliara la seua renda al marcador.

La nota negativa del partit fou la d´un jugador de Canals, que després de mantindre algunes conversacions amb l´àrbitre durant tot el partit, al principi de l´últim quart es van manpendre contra ell i el va insultar i el va intentar agredir. Esperem que no torne a pasar i esperem que la Junta Directiva del Club interveneixca i es pronuncie tant al jugador com a la Federació per tal de que aquesta mostra d´actitut no torne a passar mai més.

A l´apartat estadístic podem destacar:

- Els pocs tirs lliures que varem llançar 3/5 = 60 %. Un bon porcentatje pero molts pocs tirs lliures.

- Puntacions:

Antonio "Revolution Man" Sanchis: 22 Punts.
Jose Ramón "El rei de la Pachanga" Requena: 13 Punts.
Pablo "Robin Hood" Beniel: 8 Punts.
Modesto Zuñeda: 7 Punts.
Adrián Sancho: 4 Punts.
Quique "Kick-Boxing" Pedrón: 2 Punts.


Aquesta setmana que el Madremia Canals DESCANSA cal que ens arrimem a jugar a Les Pereres a la Llosa sobre les 16.00 h., qui vuiga vindre que m´ho comunique el divendres a l´entrenament. També deixar constancia que al Foro de la web Oficial del Club ja està la llista del sopar d´aquest dissabte.


Per part del Senior A - Hnos. Balaguer Canals acabà perdent a Xabia per un resultat ajustat de 73 a 64. Esperem que algú del Senior "A" ens comente com va anar el partit.


I per acabar volem anunciar que el Junior - Sala Atenea Canals acabà perdent contra el N.B. Xàtiva per 90 a 51. Esperem que Pedrito Zuñeda ens faça la crònica aquesta setmana per tal de penjar-la.

lunes, 19 de abril de 2010

El Madremia Canals no pot amb el campió de la lliga.

El passat dissabte el Madremia Canals tornà a viatjar a Onil, aquesta vegada fou per jugar contra el Onix C.B., invicte al grup i campió de la lliga.

Al partit contavem amb les baixes ja conegudes de Rafa "Home Major" Casanova i de Vicent "Correcaminos" Vallés , Quique "Kick-Boxing" Pedrón i Salva Martínez cada un d´ells per questions personals.

El partit va comensar amb molt de soltura i velocitat amb una defensa tal volta massa agressiva per part del Onix i amb una mala defensa per part dels canalins.

Aquesta vegada els palos sobre Vicent Galbis i Pablo Beniel eren jugada rere jugada i sense pitarles, increible pero verídic, ja sabem aixo de "BIENVENIDOS A TIERRAS ALICANTINAS". Pero no anem a parlar dels de gris perque no feren el espectacle TAN GRAN com el desastre de la setmana passada.

El Onix va fer un molt bon partit i nosaltres no teniem les idees clares ni al atac ni a la defensa, ja que errarem molts passes i contraatacs que haveren fet cambiar les coses.

Ara passem a descriure com va anar a l´aspecte estadístic:

Als tirs lliures estaguerem prou bé donat que ferem un 70 % , 14 / 20 anotarem

i per jugador:

Vicent "The Machine" Galbis: 20 Punts.
Jose Ramón "El Rei de la Pachanga" Requena: 12 Punts.
Antonio "Revolution Man" Sanchis: 12 Punts.
Pablo "Robin Hood" Beniel: 6 Punts.
Modesto Zuñeda : 4 Punts.
Ruben "Buti" Oliver: 1 Punt.

Aquesta setmana jugem a Canals contra el Elda "B", equip que ens va brindar la primera victoria de la temporada a la anada i que segur que vindran en ganes de guerra, esperem fer un bon partit i guanyar el nostre últim partit de la temporada donat que la próxima setmana descansem.



En lo que al Hnos Balaguer Canals es refereix, poc podem dir, donat que Miquel "L´Elvis d´Alberic" encara continua lessionat i no podem gaudir de la seua crónica sols sabem que caigueren 88-82 front al Denia.



I acabem comentant el resultat del Sala Atenea Canals també caigueren contra el Denia per 57-73 amb esperem que Pedro Zuñeda faça la crónica aquesta setmana.

Cal destacar també que estic organitzant un sopar per al 1 de Maig juntant el Senior "A", Senior "B" i Junior on esperem parlar de la postura de cada persona per a tractar temes de la pròxima temporada.

miércoles, 14 de abril de 2010

Se acabó lo que se dio.

El Madremia Canals perd a Onil front al Onil "B" per 87-54.

L´equip dirigit per Rafa Castells no va poder fer res front amb les actuacions arbitrals que feren que els canalins pergeren l´última opció per agarrar-se a la primera zonal, l´equip va mostrar la pijor cara de tota la temporada, errarem més dels 60 % dels tirs lliures i en la versió anotadora l´únic que es pot salvar va ser la de Pablo "Robin Hood" Beniel.

L´àrbitre auxiliar es va picar amb els jugadors canalins i abans de la mitat del partit ja va mostrar dos antiesportives amb la consenqüent expulsió a Quique Pedrón i poc temps més tard li pità dos tècniques seguides a Vicent Galbis que també sigué expulsat per part del mateix arbitre.

Finalitzat el partit Adrián Sancho es quedà dialogant amb el 2on àrbitre per tal de que ens explicaren ixes actuacions per part d´ell, a lo que després de dos o tres frases sense trellat acabà diguent "A MI NO ME VACILA NADIE" en eixe moment ens vam riure i ens anarem al vestuari, cregent que tal volta amb altres àrbitres el resultat havera sigut diferent. No expossarem els noms dels àrbitres perque cregem que no val la pena, ho senc pero aquesta setmana no podem possar "LOS ÀRBITROS ESTUVIERON MARAVILLOSOS"

Esperem que aquesta setmana front al Onix (altre desplaçament a Onil, esperant tindré millor arbitraje aunque sabem que el partit serà molt complicat donat que jugem contra el invicte Onix, grans amics, que ja tinguerem a la segona zonal fa dos temporades, esperem divertir-nos.



Per tal del Senior "A" - Hnos. Balaguer Canals, no va poder jugar front a l´Orihuela donat que al sopar que feren al bar "un tant peculiar, no possarem el nom per no fer publicitat negativa" tingué el menjar en males condicions i més de 7 jugadors confirmats patiren "gastroenteritis" que els feren impossible desplaçar-se al partit on també varen vorer perillar la peculiar paella de San Vicent, segons ens van comentar ahir, esperem una bona recuperació i que aquesta setmana li guanyen al Denia ja que es un rival directe a la tabla.



Per part del Junior - Sala Atena Canals
; acabà perdent contra el co-lider, el Santa Teresa fou superior a l´equip de Damián "Dusko" Ávila on poc a poc es veuen les millores de l´equip. El resultat final va ser de 47-82. Aquesta setmana els canalins jugaran a casa front al Denia un rival que es manté a la mitjana taula amb 13 victories, esperem que l´equip faça un bon partit.

lunes, 5 de abril de 2010

El Madremia Canals es centra per a finalitzar la temporada.

L´equip dirigit per Rafa Castells, i després d´haver acabat les vacances per pasqua i es possa les piles centrat al partit que disputarà el proper dissabte a les 20.00h. contra l´Onil "B".

Aquest partit esperem contar amb tots els efectius i poder guanyar de més de 7 punts que és la renda que ens tragueren ells así. Donat que jugem a Alacant i la resaca de pasqua serà una feina molt dura pero no imposible.

Altra mala noticia ens ve per a l´equip de la mà de la Junta Directiva que ja ha comunicat que no podrem inscriure´ns aquest any al TROFEU FEDERACIÓ per motius merament econòmics, des de l´equip s´enten i s´espera que el proper any es puga disputar.

Per finalitzar la temporada ens quedarà tornar a visitar al Onix C.B. on esperem pegar "un susto" al primer classificat e invicte aquest any. Serà un partit dur on l´equip anirà a per totes pero concient de que tindrem molt complicat la tasca.

L´altre partit i que serà el que faça finalitzar la temporada serà a casa i contra el Elda "B" que actualment tenim una renda de 7 puntets que ens fan pensar en que si conseguim les 7 victories tendriem opcions de mantindre´ns aquesta temporada, en fí, el temps ho dirà tot.

Vinga SORT i ANIM XICS!