A Canals, fem Bàsket!!!

sábado, 31 de julio de 2010

Gent de poca paraula :P

Bé, ahir divendres fou l'últim dia que teniem pista al poli per a entrenar-paxanguejar en el mes de juliol. Segons tinc entés, es pretén solicitar l'última setmana d'agost per a anar rodant la pretemporada (recordem que a mitat de mes de setembre s'han d'entregar les licències). Ja se'ns informarà.

De totes maneres, ahir en el poli trobarem les diferències entre els jugadors que van a menys i els que van a més. A més de qui exigeix que els demés complixquen amb la seva paraula, però no fan el mateix.

En aplegar, estaven jugant Pedrón i Bernardo Vs Pedrito i Nacho. Els dos veterans guanyaren dos partidetes als xiquets i -pel que pareix- es jugaren 50 abdominals per als perdedors. Quique es va possar potrós en que compliren el acordat... i finalment Pedro i Nacho feren les abdominals pactades.

Aplegarem Madremia i un servidor a la pista. El nano cabut en mal geni i potrós es va possar amb Bernardo i Pedrón, i jo amb els xiquets.

Primer partida: 15-4. Bé... podia ser per sort.

Segon partida: 15-2. Ací ja quedaven clares les coses :P

Però!! abans de la tercera... Quique, pujat d'ànims, es llança i es juga de nou les 50 abdominals o 20 flexions. L'equip dels joves acceptem i Bernardo i Madremia es fan els locos... XDD Quique, encara més llançat, diu que si perden ell faria les 20 flexions seves, les de Bernardo i les de Adrián. Total: 60 flexions.

Doncs bé. La tercera partida va queda 15-10. I la quarta, 10-1.

La pregunta és... algún veí de Canals o Aiacor (per proximitat) va veure a Quique fer les nomenades 60 flexions??? Acàs algú que eixigeix als demés complir les apostes no és capaç de dur-les a terme??? Fou Madremia el gafe de la vesprada???

Res més... bon estiu a tots.

sábado, 17 de julio de 2010

Nit profitosa i de xarrades

Bé. Per a mí, una reunió possitiva.

Ivan ens ha preguntat sobre la nostra prioritat o desig per a jugar la temporada vinent i "la gent" ha respost conforme pensava. Alguns, com Modest, Rubén o Pau han dit que, en un principi, no es compte amb ells; cosa totalment respectable, per altra banda. Personalment, els convide a que continuen venint a entrenar quan vullguen i puguen i, si els pica el cuquet i es troben bé, poder formar part d'algun equip si fera falta.

Hem parlat d'actualitat als equips Sèniors, de idees i plantejaments d'entrenaments per a la temporada vinent, de propostes en quant a compromís i dedicació, etc... ara sols falta complir-ho durant la temporada i que ens vaja el millor possible.

S'ha donat llibertat per a dir, preguntar i opinar, cosa que sempre ve bé. Sempre tenint en compte el que és el nostre paper com a jugadors i entenent que cadascú té unes tasques que s'han de respectar.

Alguns noms més o menys clars, d'altres un tant en l'aire. Esperem que tot s'aclarixca en setembre i es conforme un bon equip per a Primera Zonal. També ha volat la idea de que no ens donen la plaça i jugem a Segon Zonal... encara que jo no sé si a Federació, a la resta d'equips de 2on i a la pròpia competició (i a nosaltres mateix) ens faça bé el que en 2on Zonal hi haja un equip amb 4 jugadors que acaben de jugar en Autonòmicaa molt bon nivell i amb dos pívots de 2 metres i més de 120kgs.

S'ha parlat també de possibles incorporacions, com tots els anys. I, com sempre, cal recordar que ací està benvingut tot el que vullga vindre a entrenar i a jugar. En agost no hi haurà pista, però recordeu tots que per al que queda de juliol tenim pista els dimarts i divendres de 20 a 22h. Sols cal que netegen un pelet-prou la pista; perquè ja no sols és asquerosa (pareix el terra d'un local en festes), sinò que també és PERILLOSA. Menció apart al fet de destrosar una pista acabada de pintar... no comment.

Soparet tranquilet i després copeta amb rialles, ha estat bé.

Com a nota negativa: no m'agradat gens el saber que a tots els presents se'ls havia avisat via telefònica (a falta d'un dia, però se'ls ha avisat)... a tots. MENYS A MÍ. Igual, a tots els demés que tampoc han vingut tampoc se'ls ha cridat... però em fa molta por averiguar-ho. Moltíssima. A més, el fet de que a la resta de personal li faça gràcia i s'ho prenga a cachondeo comença a doldre'm.

No crec fer cap mal a ningú (potser estiga equivocat en la meva idea equivocada sobre mí mateix) i intente ajudar bonament amb el que puc, sabedor també de les meves limitacions com a jugador de bàsket. Ara bé, m'agradaria saber si des del Club hi ha interés en prescindir de mí o despatxar-me, per saber-ho clarament. No m'agrada estorbar en cap lloc. Així que un poc d'honestitat no vindria mal. No és ni la primera, ni la segon vegada que passa... per tant... què passa??? Ivan em demana que li tire una maneta recollint dades de tots els jugadors i des del Club no se m'avisa com s'ha fet amb la resta??? Açó ha passat de ser graciós i anecdòtic, a molestar-me i preocupar-me, així li ho he fet saber a Ivan.



Bé... canviant de tema i entrant en coses agradables, MARC HA SIGUT DE NOU PARE! Aitana li diuen a la criatura, segons les meves fonts encara hi són al 9 d'Octubre i estaran ja per casa el dilluns. També ens ha dit un pardalet que SERGIO CAURÍN, de Montesa, es casa en breu; encara que no sóc massa amic del contrat matrimonial, crec que sobra dir que des d'ací dessitjar-li el millor i donar-li l'enhorabona. Un abraç, amic.

miércoles, 14 de julio de 2010

Reunió Senior "B" . Temp. 2010-2011


El pròxim DIVENDRES 16 de Juliol tindrà lloc la primera reunió per al Senior "B" per a la propera temporada, per aquest event volem demanar la presencia tant de gent del SENIOR "A" com del SENIOR "B", per possar damunt la taula les pretensions que estigen per part del Club i dels Jugadors per a fer el millor equip possible.

Donat que aquesta reunió a sigut programada des de la Direcció Tècnica del Club, esperem que ja siga per el Coordinador com per el Dtor. Esportiu totes les persones que VUIGEN jugar o informar-se sobre el que farà el Senior "B" aquesta temporada sigen AVISADES per a participar a l´event i poder enterar-se de tot i que no passe el que ha passat en reunions anteriors.

Aquesta reunió es de vital importancia ja que es tractaran tots els temes per a la propera temporada com:

- La figura de l´entrenador: (si se busca algú per a que faja esta tasca o possar a un entrenador jugador).

- Les pretensions d´entrenament que hi ha: (Per possar i comentar els dies d´entrenament i la forma dels entrenament, ja que si fem paxanges tota la temporada ens anirà la cosa mal).

- Les condicions econòmiques: (El que hi haurà que pagar per jugar aquesta temporada).

- Altres coses que ens explicaràn des de la Direcció Tècnica.


Per això, esteu tots citats a l´entrenament del Divendres a les 20.00h. per a fer una pachangeta i després vorer si ens anem a fer-nos una servessa al Bar del Poli o al Caçador per tal de fer la reunió.

Per tant 20.00h. per a entrenar al Poli i 22.00h per a la servesseta a la porta del Poli.