A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 22 de septiembre de 2010

Noticies variades.

Aquest cap de setmana es realitzarà el Trofeu Fira per a les categories mes altes del club.

A les 16.00h. - Jugaràn els Cadets i els Juniors.

A les 18.00h. - Jugarà el Senior "B" vs N.B. Alberic.

A les 20.00h. - Jugarà el Senior "A" vs C.D. San Pedre Moixent.


Altra cosas es que ja està els calendaris dels equips federats a la web oficial de la FBCV
http://www.fbcv.es/competi/calendario/default.aspx?c=5847



I per fí la noticia que esperavem ja no caldrà anar a Alzira quan patim una molèstia ja que a partir d´enguany a Xativa ja hi haurà Clínica lligada a MAPFRE, a continuació vos posem les dades:

Centros de rehabilitación en XATIVA

CentroDirecciónTelefono
CLINCIA DE LA COSTERAC/ Caballer Ximen Tovia 2962287060

martes, 14 de septiembre de 2010

Setmana PRE-festes

Aquest cap de setmana serà el primer de les festes a Canals.

Un servidor no ha vist cap cartell a l'entrada del pavelló ni s'ha assabentat de res per part del Club, però hui a l'eixida li he preguntat al Conserje i m'ha dit que aquest dijous i divendres (i el cap de setmana) estarà tancat el pavelló. Com ve siguent habitual, es gastarà per a events de tot tipus com són un torneig de boxa i concerts com el de Manolo Escobar (no val riure...).

Per a la setmana que ve no sé res, anirem informant en este mateix post.

Per cert, ja estan disponibles les equipacions i xandalls per a la propera temporada al pavelló per a que se'ls probe qui entre dins de qualsevol dels equips del Club i Escola. Per les vesprades, fins les 20h al despatx hi haurà algú del club per a aquesta tasca.

viernes, 10 de septiembre de 2010

Grups per a la Temporada 10/11

Ja estan a la web de Federació els grups de les diferents categories per a la propera temporada. http://www.fbcv.es/competi/distribucion/sr_m_auto.aspx

En Autonòmica podem veure com als amics del Xàtiva-Montesa els ha tocat de nou el grup d'Alacant, amb els gustosos viatges llocs tan bonics com Sta. Pola, Bigastro o Oriola. Serà complicat anar a vore'ls jugar fora de casa, donat que lo més prop que jugaran serà en Ontinyent, Villena, Onil o Gandia. Sort per a ells en esta nova temporada.

En Preferent, el nostre equip està ben situat geogràficament. Tenint a l'oest com a molt lluny Caudete; cap al nord, Almussafes i Benifaió; i en la costa, Dènia i Oliva. La resta d'equips i poblacions són: Enguera, Moixent, Tavernes de la Valldigna, Genovés, Xàtiva, Alzira, Carcaixent i Algemesí. Sorpren no veure ací inclosos als equips d'Alcoi, Onil i Ibi (que estàn prou més prop que Dènia o Oliva, per exemple).

Els grups de 1a Zonal també han eixit, encara que -per a variar- el que fa el repartiment deu de dedicar-se a altres coses en la seva vida, vist lo vist. Ja no per nosaltres, sinò perquè els del Perelló i Almussafes tenen que anar a jugar fins Benidorm i Novelda, respectivament (i al revés!). Encara falta per sortejar als equips de València i rodalies... a vorem què passa.

El cas és que estem prop d'Albaida, Genovés o Benigànim. Sorprén gratament veure al Castelló també al nostre grup. La resta d'equips són al voltant de la Mariola: Muro, Alcoi, Onil, Biar i Villena; interior d'Alacant: Elda, Monòver i Novelda; i el Almussafes... que pobrets, amb este grup, no sé què pinten ací, angelets. En fi, coses de Federació. Tirem de menys a l'Olleria, el Polinyà o la Font de la Figuera, que també tenien drets d'inscripció a 1a Zonal. I no entenc perquè ens possen a l'Almussafes i no al Sueca, Perelló, Cullera o Xeraco, per exemple.

De tot açó sabem que fins que comence la temporada pot variar, clar.

I del grup del Jùnior, millor no parle perquè és un poc psicodèlic. Encara està per quadrar a hores d'ara, i el Canals està junt amb el Moixent, Ontinyent, Alcoi, Banyeres, Ibi... (al loro!) la Nùcia i Villajoyosa. Per ara sols 7. I don't understand.


miércoles, 1 de septiembre de 2010

La normalitat torna a partir de hui.

La normalitat torna al Pavelló Ricardo Tormo de Canals, des de hui el Club podrà tornar a dispossar del pavelló per entrenar i jugar els partits amistosos abans de començar la temporada.

Els horaris d´entrenament seràn publicats per Ivan Ballester hui, aixina que qualsevol dubte arrimeu-se al pavelló i parlar en ell.

En breu publicarem informació per els jugadors triats per compondre els equips federats pasen la revisió mèdica el antes possible.


Esta vesprada ens vejem tots al pavelló. !!!