A Canals, fem Bàsket!!!

viernes, 29 de octubre de 2010

Partits d'Eurolliga i l'Aleví del Canals a la Fonteta




El passat dijous 21 d’octubre, el BC Canals va organitzar l’assistència de jugadors de l’Escola de Bàsket i acompanyants al partit d’Eurolliga entre Power Electrònics València i Panathinaikos. Degut a la precipitació de l’oferta (m´ho van oferir el dilluns per la vesprada-nit), no es va poder ofertar a més gent, així i tot vam poder juntar 58 persones.

Volem avisar que, per al proper dimecres 3 de novembre, el BC Canals organitzarà el viatge a València per vorer el Power Electrònics València - CSKA Moscú (entrada + autobús) per un preu molt econòmic, 13€. La intenció és que vinga molta gent perquè, gràcies a les bones relacions de gent del club amb les oficines del Power Electrònics, s’ha pogut aconseguir que al descans del partit l’equip Aleví del BC Canals jugue front l’Aleví del Power. Els interessats podran fer la reserva al pavelló, preguntant per Navarro (Coordinador del club) o bé per Paco o Ivan mateix.

D’altra banda, informar que aquest cap de setmana passat, els equips Cadet i Infantil han guanyat els seus partits. El cadet va guanyar en Albaida de 30, i l’infantil “A” va guanyar en Anna 29-87, cosa que els posa líders en la primera jornada.

Adjuntem algunes fotografies del passat partit contra el Panathinaikos, del mateix Director Esportiu del BCC amb Obradovic i de jugadors de l'Escola del BCC amb el jugador valencià Victor Claver

... per Ivan Ballester (Director Esportiu del BC Canals)



sábado, 23 de octubre de 2010

Segon partit de lliga i victòria davant el Benigànim (61-68)

Primer que res, dir que hui ha sigut la Presentació de l’escola i club del BC Canals per a la temporada 2010-2011. Una ampla representació dels 10 equips que tenim enguany a Canals fent bàsquet s’ha donat cita este matí al pavelló. Agraïr la participació dels jugadors/es, pares i amics que s’han apropat i de la gent del Club que ha estat fent feina per a que puguera fer-se aquest event simbòlic i agradable que marca l’inici del nou curs.

De vesprada, el Sènior de 1ª Zonal ha anat a Benigànim a jugar davant l’equip del nostre conegut i apreciat Ximo Sanz (l’any passat, entenador ací). Bon equip el ganxut, amb una ampla banqueta i jugadors grans.

L’enfrontament ha anat en tot moment igualat. Parcials de 18-19, 16-13 i 17-15, aplegant a la fi del tercer quart amb un marcador de 51-47 per als locals. Errors típics d’inici de temporada als dos equips i una presió a tota pista del rival que ens havia incomodat al començar del partit, però després no faria massa mal.

Però en l’últim quart, un parcial de 2-17 per a nosaltres, ens ha possat per davant fins el final del partit. De fet, el Benigànim sols ha fet a aquest quart 10 punts, pese a les baixes que teniem per lesió i faltes personals. Els ganxuts s’han aplegar a possar a 4 punts, però amb els tirs lliures i una pilota furtada en l’últim suspir de l’encontre, hem aplegat a sentir el final amb un 61-68 al marcador del pavelló de Benigànim.

Felicitar des d’ací al Benigànim pel bon partit i lluita, i dessitjar-los sort en el que queda de temporada (excepte el partit de tornada en Canals, jeje); ánim Ximo, que estàs fent bona feina, segur. I també alegria per nosaltres, primera victòria de la temporada i la sensació de que rodant un poc més la màquina i millorant en molts aspectes, la lliga d’enguany pot anar ben bé.

Agraïr la presència en la grada de dos ultres ilustres com son el Sr. Casanova i el Sr. Aràndiga. Tenieu que vore’ls cridar, llançant papers a l’aire, animant, fent la ola... un show. I també del nostre estimat Miquel, acompanyat per Miqueliu, que també ens han aplaudit i animat. Gràcies a tots ells.

Tenim bones notícies des d'Alacant, on el Jùnior de Virgi, el "Sala Atenea Canals" ha guanyat el seu partit. Felicitats per ells, també.

La setmana que ve rebem al Biar, també amb un parcial 1-1. Qui s’avorrixca en casa i vullga vindre a vore’ns, serà benvingut a les 18h al pavelló Ricardo Tormo de Canals.

martes, 5 de octubre de 2010

1a Jornada

Primer partit i primera derrota. Erem sabedors del possible potencial de l’equip de la Vall abans del partit. Però, després del dissabte, ens queda clar que pot ser un dels “cocos” del grup. Si a aixó li sumem el baix rendiment de la majoria dels nostres jugadors, la baixa de Quique Fuentes i que era el primer partit “sèrio” que juguem enguany... dona el resultat que va donar: una palissa en tot el seu ampli terme.


I menys mal que ells baixaren el pistó, perquè hagueren fet un resultat encara més d’escàndol. L’Albaida conta enguany amb un bon equip en totes les línies, potser una mica curts de kilos i alçada en la pintura, però per a aquesta categoria van sobrats. Bon bot, tir, rodar pilota, moviments, rebot... xè, massa bé. Enhorabona pel partit i per l’equipet que han format.


Nosaltres, en general, hem de millorar-ho TOT. Uns hem de possar-nos a tó físicament, altres hem de millorar el tir, altres hem de saber el que és defendre en zona, altres hem de saber quin rol tenim a l’equip, altres hem de saber perdre, altres hem de saber animar en tot moment i no reprotxar, altres hem de saber tancar el rebot, altres hem de saber botar la pilota, altres hem de saber no perdre passes, altres hem de saber menejar-nos sense pilota, altres hem de saber llegir el joc tant en defensa com en atac... en fi, pare ja, perquè podria omplir massa troç :P i no és plan. Aquesta autocrítica és possitiva, tenim molt que millorar i jo pense que sí que podem fer-ho.


Als Júniors, que acabaven de jugar un partit, poc podem dir-los. Al contrari, agraïr-los i felicitar-los pel partit. Als més nous, animar-los i fer-los saber que també són importants i en quines coses ho són. I als més veterans, ficar-nos les piles més que la resta.

Fins el dissabte 23, que juguem a Benigànim contra l’equip de Ximo Sanz (santa paciència té l’home, cada cosa com siga), tenim mooooooooooolt per millorar. També sonen campanades de possibles reforços; com sempre, tot el que aplegue, serà benvingut. És clar que necessitem alçada, més centímetres; perquè Rafa no pot jugar 40 minuts per partit i Sergio fa massa bonament el que pot amb la seva edat.

Amb tota la raó del món, des del BC Canals se’ns ha demanat que canviem el títol del blog per a desmarcar-se totalment del que ací hi ha escrit (personalment crec que és una curiosa manera d’agraïr la nostra desinteresada tasca. Per sort, vivim a un país en que la llibertat d’opinió ha de ser respectada per llei, més enllà de la poca tolerància i autocrítica). Al igual que, també amb tota la raó i dret del món, els pares d’uns dels xiquets que aparèix a la foto del partit contra el Real Madrid ens ha “demanat amablement” que la llevem, donat que no volen –repetisc: amb tot la raó del món- que el seu fill aparega ací. Parlant s’entèn la gent.

Aprofite per recordar que si algú té qualsevol inconvenient amb els noms que aparèixen, les poques fotos penjades o els comentaris fets, pot i deu de ficar-se en contacte amb Adriàn o amb mí i rectificarem el que faça falta.

viernes, 1 de octubre de 2010

Aquest cap de setmana comencem la lliga.

L’equip de 1ª zonal del BC Canals iniciarà la competició enguany davant del que pareix un renovat i reforçat Albaida. El partit serà a les 18h al pavelló Ricardo Tormo de Canals. Després d’aquest partit ens vindran dos setmanetes de descans, ja que coincideix el paró pel pont d’octubre amb la jornada de descans. O siga que jugarem el primer i últim cap de setmana d’aquest mes. Açó ens pot venir bé per a tancar del tot la plantilla (convèncer a Ivan, Navarro... als dos :P) i per a vorer com roda la resta del grup.


Ja tenim, també, els horaris en els diferents pobles on jugarem enguany. Anem als que no els pareixen tan simpàtics, bé per distància, bé pel dia, bé per l’hora:

- Monòver: dissabte a les 20h.

- Villena: dissabte a les 16h.

- Novelda: dissabte a les 20:30h.

- Albaida: diumenge a les 11:30h.

- Elda: diumenge a les 18:30h.

- Alcoi: diumenge a les 16:30h.

- Onil: dissabte a les 20h.

- Almussafes: diumenge a les 10:30h.

(este és el que més em mola XD... Com tots els anys, un equip dels “extrems” del grup juga la carta del putejar als de més lluny amb l’horari. Nosaltres estem a 45 minuts, però als d’Alacant no sé jo si els farà massa gràcia)


Com sempre, al igual que ens passarà a nosaltres, caldrà estar pendents als possibles canvis d’horari. Nosaltres en casa, fins on jo sé, jugarem els dissabtes a les 18h. Falta saber en quina pista, li ho preguntaré al Míster per a que ens assabentem.


Si no m’enganye, tots els equips juguem a pavellons excepte els amics de Biar. Ací pareix que al fi començaran les obres del seu eternament dessitjat pavelló, però no estarà per a aquesta temporada. “Més val tard, que mai”, es sol dir.


Vorem com iniciem la temporada i d’ací a Nadal traguem una bona valoració, no sols de resultats (esperem que també), sinò també de bon nivell en el joc i físicament, que les lesions no apareguen i hi haja una dinàmica possitiva, en general. Hem de trobar tots els jugadors el "nostre lloc" i rol dins l'equip.


A més dels diferents blogs o webs dels equips, hem trobat a la pàgina de l’ACB.com un fòrum on es parla del nostre grup: http://foros.acb.com/viewtopic.php?f=33&p=18480918