A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 31 de agosto de 2009

Pista al pavelló la primera setmana de setembre

Pel que sé (i pel que me digué ahir Adrian), el dimarts ja s'obri per fi el pavelló (recordem: nova pista, noves canastes...). En teoria, fins que es reunixquen tots els responsables dels clubs i associacions esportives a final de mes, es continuarà amb els mateixos horaris. Vol dir aixó que aquesta setmana que sembla un poc extranya considere que podem anar tots al pavelló quan vullgam i pugam: dimarts -de 19 a 20:30h-, dimecres -de 21 a 22h- i dijous -de 19 a 20:30h. I ja el divendres podrem separar-nos un pèl, donat que el Junior tindrà pista de 19:30 fins les 21h; i els Seniors podrem anar de 20:45 a 23h. Per a la setmana vinent supose que ja s'ens dirà des del club, coordinador o entrenadors un nou repartiment d'hores... o com l'any passat... o no ho sé, la veritat. Tots sabem que tots els anys hi ha remodelacions d'horaris i dies, no sols per part nostra, sino també per necessitats d'organització i horaris amb la resta de clubs que gasten el pavelló. (M'ha dit un pardalet... que enguany ja no hi hauran balls de saló, ni aerobic... per alló de la nova pista, per a no fer-la pols... al menys el primer any).

Tot açó... ho dic jo XDD per comboi, a mí ningú m'ho ha dit, vamos... però és una manera de mig organitzar-nos tots i començar a rodar. Vos pareix bé?

Feu el favor d'avisar a tota la gent que tingau idea que volen jugar enguany als equips federats del BC Canals, perquè la pretemporada ja està en marxa i es vol tancar quan abans millor les tres plantilles (Senior A, Senior B i Junior). Qualsevol que vullga provar a jugar als equips Junior de Preferent, i Seniors de 1a Zonal i Autonòmica serà benvingut per a provar i guanyar-se un lloc.