A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 11 de noviembre de 2009

Cap de setmana del 14 de novembre per al BC Canals

Cap de setmana proper (14 de novembre) per al Bàsket Club Canals:


Obrirà foc l’equip Infantil –el “Llenyes Sisternes Canals”-, que s’enfronta al CB Elda el dissabte a les 10h al pavelló Ricardo Tormo. Els d’Elda no han guanyat encara cap partit i esperem que tampoc ho facen aquesta setmana a Canals, per a que els de Marc Navarro reprenguen la dinàmica guanyadora.


Després, a les 12h, l’equip Cadet –el “DieHard Canals”- jugarà davant el EEM Picassent. Els jugadors de Bernardo Escalera faran el possible per continuar amb aquest inici de temporada possitiu.


El “
Sala Atenea Canals”, per la seva part, jugarà en Oliva a les 16:30h el seu partit del grup C de categoria Junior Preferent. Damian Àvila considera important començar a no cometre errors i que l’equip es puga sentir còmode a la pista.


A les 18:30h, en Moixent, l’equip Aleví –el “Numismática Saetabis Canals”- s’efrontarà al CD San Pedro. Els de Ivan Ballester han de continuar esforçant-se per adaptar-se a la categoria i fer un bon joc.


De nou, al pavelló Ricardo Tormo de Canals, l’equip Senior de 1ª Zonal –“Madremia Canals”- jugarà a les 18h davant el CB Biar. Tant Vicent Navarro, com Salva Martínez, han centrat l’interés en començar a jugar millor i donar una bona imatge.


I, per finalitzar la jornada, l’equip Senior d’Autonòmica – “Hnos. Balaguer Canals”- tancarà el dissabte amb el seu partit front al CB Benidorm a les 20h. Els de Ximo Sanz també han de fer menys errors i millorar el seu joc colectiu.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Good day, sun shines!
There have were times of hardship when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person.
I have never imagined that there weren't any need in large starting capital.
Nowadays, I feel good, I begin take up real income.
It gets down to select a correct partner who uses your funds in a right way - that is incorporate it in real deals, parts and divides the profit with me.

You may get interested, if there are such firms? I'm obliged to answer the truth, YES, there are. Please be informed of one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]