A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 15 de febrero de 2010

El Madremia Canals torna a guanyar.

En fi, l’equip que juga a la categoría Senior 1ª Zonal del B.C. Canals, el “Madremia Canals”, tornà a guanyar.

Esta vegada va ser contra el Genovés "B" , equip molt jove que per a ser el primer any de Senior juguen molt bé i en uns quants anys seran un gran equip "MADE IN GENOVÉS". Ànim per a ells i enhorabona a la feina feta des de l’escola de bàsket de Genovés.

El “Madremia Canals” guanyà el seu segon partit consecutiu i lluita per mantindre la categoria que estarà asegurada si l´equip guanya 4 o 5 partits més. I podrem fer realitat lo que molts esperen durant fa molts anys, RAPAR-LI el pèl a Quique "KICK BOXING" Pedrón.

Del partit podem destacar el mal arbitraje per part de l´àrbitre principal que arribà a pitar 2 tècniques a la banqueta i deixà de pitar moltes personals baix de cistella a favor dels nostres pìvots. Un partit que guanyavem amb més de 10 punts d’avantatge, va guanyar en emoció gràcies a l’intensitat i ganes dels visitants, però també a la mala tasca del col.legiat.

Nosaltres encara tenim que pulir errades com la finalització de punts fàcils baix de canasta i -la nostra creu- ELS TIRS LLIURES, aquesta vegada foren 8/18 , aconseguint un sol jugador 1/5 clavats ... en fi, algo que deurem d´anar solventant si volem fer alguna cosa decent enguany. Pensem que guanyarem de 4 puntets, haguent errat més de la mitat dels tirs lliures, unes 10 cistelles fàcils i un fum de pases perduts… tenim molt de marge de millora.

A la fi ,64 - 60 , segon victòria del “Madremia Canals”, esperem a vorer si qui tinga l´acta faça la crònica d´aquesta setmana.




Les notícies negatives tornen a vindrer per part dels equips Hnos Balaguer Canals i el Sala Atenea Canals, que pergueren els seus partits contra el Campello i Genovés, respectivament.





A continuació expossem la crònica de Miquel L´Elvis D´Alberic del partit del Senior d’Autonòmica - Hnos Balaguer Canals vs El Campello Basket
.



En primer lloc arrivarem ,un servidor despres d una setmana amb virus i febra, a jugar per fi front al CAMPELLO EQUIP QUE VENIA DE GUANYAR AL BIGASTRO I A CASA DEL MONTEMAR AMB UN JUGADOR EL 4 QUE PODIA ESTAR EN EBA SI ELL VULLGUERA, AMB UN ALTRE TIO DE MES DE DOS METRES D ALÇADA I AMB SUPERIOR EMBERGADURA-MOLT PERO QUE MOLT LLARG- amb un jugador no recorde si era el 11 que ens agafa ell a soletes un fum de rebots en atac i amb jovens prou bons que no els va pesar el ambient a la graderia-AFORTUNADAMENT NOMBROSA PRESENCIA D AFICIONATS PER A LA QUE QUEIA FORA- vamos un EQUIPET ASSEAET AL CUAL HI HA QUE FEL.LICITAR.
Al comencament del hora del partit ELS JUGADORS DE CAMPELLO NO HI HAVIEN ARRIBAT-TEMA DEL ORATGE A CANALS AIGUA NEU TOT EL DIA I LA VESPRADA- ALGÚ PENSARIA MILLOR QUE NO VINGUEN I JUGAREM UN ALTRE DIA. Aquesta conclusió ens va MATAR PQ NO ENTRAREM AL PARTIT COM CALIA.
Nosaltres no teniem "baixes " I AIXÓ HO POSSE ENTRECOMETES PQ TANT UN SERVIDOR-el dolor al genoll esquere es intens afentant me no tant sols quan jugue sino a la meva vida personal i profesional tots els dies de la setmana- COM EL GRAN BERNAT GINOBILI-el cual patia una rotura de fibres xicoteta pero rotura de fibres i que el seu compromis fera que jugara el partit encara que no podía fer moviments bruscos-i amb dos jugadors EL ASSASSI SILENCIÒS I TONI THE QUICK que encara que reservant se s havien cascat un partit al B començant el partit amb un quintet del tot inusual amb DIEGO, MIQUEL, DAVID, IVAN I TONI començant del tot EMPANATS TIRS QUE NO ENTRAVEM, PERDUES INFANTILS DE PILOTES I TOT AÇO ENS CONSTAVA CISTELLES MOLT FACILS I RAPIDES DEL RIVAL arrivant amb el tanteig de 9-26 açi i degut a que els arbrits estavem del tot meticulosos pitant faltes i faltes i contactes excesius del rival no pitant los,DISPOSAREM D UN FUM DE TIRS LLIURES FALLANT LOS QUASI TOTS I TOTS ELS JUGADORS mentres que el rival quasi no fallava ningú.
Al començament del segòn quart ens posarem mes en fenia ENCARA QUE EL ASSASSÌ ES MOSTRABA MÉS FALLÓ DEL QUE CALIA posant mos al partit fent més puntes finalitzant amb el tanteig de 30-45 per als visitants amb paper destacat per al PIVOT DE DOS METRES I MOLT ESPECIALMENT PER AL JUGADOR 4 QUE ENS DONA UNA LLIÇO DE MOVIMENTS I LLANÇAMENTS DE LLIBRE.
Reflexions al vestidor A POC QUE ENTRARA EN JOC EL ASSASSI SILENCIÒS-inedit fins ara- I QUE DAMIA SAQUILLE O NEAL ENCARARA AL PIVOT VISITANT ENS TENIA QUE ANAR MILLOR PERO ES VA INCIDIR EN QUE TENIEM QUE FER ELS TIRS LLIURES-valdra fer mig entrenament llançant els putos tirs lliures per a partits igualats puguem guanyar-, eixint a la represa a un altra actitud defensiva i ofensiva amb la reaparició del mateix ASSASSI, I DE SAQUILLE O NEAL DAMIA,posant mos en diferents moments del partit fins a quatre puntes i posesió per a apropar mos més. Els visitants en quan ens apropaben atacavem prou be i amb la tasca ofensiva del 4 i la de rebots ofensius del 11 a mes del pivot ALBATROS s en tornavem a anar al MARCADOR DE 15 PUNTETS FALTAN UN QUATRE MINUTS PER A LA FI DEL PARTIT. Amb una GARRA DE EQUIP CAMBIAT I AMB ENCERT PER FI DEL ASSASSI I DE SAQUILLE DAMIA ens posarem a tres puntets un altra vegada i amb posesions per a empatar el partit. QUAN AIXÒ PASAVA ELS VISITANTS HO TENIEN CLAR FALTES ALS NOSTRES JUGADORS QUE ELLS MATEIXOS FALLARAN I EN CAMVI ELLS FALLAVEM MOLT POQUETES ARRIBANT A LA CONCLUSIÓ DEL PARTIT AMB EL TANTEIG DE 83-85 i amb les següents reflexions a tindre en conter:
TINDREM QUE AFINAR LA PUNTERIA ALS TIRS LLIURES PER A GUANYAR PARTITS COM EL D AHIR. Igual tenim que fer un entrenament especific per a clavar els tirs lliures que ara no entren MAL ENDEMIC DEL EQUIP MOLTS ANYS I QUE ENS CONSTA AQUESTOS TIPOS DE PARTITS.
Ahir tambe ens va faltar EIXA SORT NECESARIA PER A GUANYAR PARTITS IGUALATS I QUE PER DESGRACIA NO LA TINGUEREM.
Siguem un altre equip ALTRES JORNADES , DONAT EL HORROROS PRIMER QUART REALITZAT, PERDIEM DE 20 O 30 PUNTETS i no teniem opcions de guanyar I ARA SI QUE LES TENIM I ARRIVEM FINS AL FINAL AMB OPCIONS REALS DE GUANYAR I SER COMPETITIUS cosa la cual la gent MOLT NOMBROSSA ULTIMAMENT agraeix.
EL ASSASSI desconegut als dos primer quarts-VAIG EL MEU PUNT DE VISTA ES PASA MÉS ESTONA DEL ACONSEIABLE A LA BANQUETA- va apareixer a la fi del partit i junt a IVAN JUGON I SAQUILLE O NEAL DAMIA ens te que donar eixe plus de joventut i qualitat per a guanyar partits.
Un altre tema prou més preocupant per a mi es L ACTITUD A LA BANQUETA D ALGUNS JUGADORS JOVENS QUE DONAT QUE SON JOVENS I VOLEN JUGAR-fet del tot comprensible- MANIFESTEN QUE AIXÍ PER A JUGAR POCS MINUTS PREFEREIXEN ROMANDRE A LA GRADERIA I QUE VOLEN PASAR SE AL EQUIP B. Aquestos temes s haurien de parlar amb l Entrenador I NO GENERAR MAL AMBIENT PER LES DECISIONS ACERTADES O NO QUE PRENGA EL MISTER-i aixo ho diu un servidor que per questions fisiques es del que menys juga al equip- HO DIC PQ ES MOLT DIFICIL ENTRENAR A UN GRUP DE PERSONES AMB QUALITATS SEMBLANTS AMB 11 TIOS DIPOSATS A JUGAR I AMB ROLS BONS QUE ES DEL TOT COMPLICAT ENCERTAR EN LA TECLA PER A INTENTAR GUANYAR PARTITS-que es el que intenta tots els partits el ENTRENAOR-
La propera setmana NOVELDA EQUIP TREBALLAT EN LO TACTIT I EN LO FISIC SENSE ALÇADA PERO JOVENS I EN GANES A VORE SI LA SORT ENS ACOMPANYA I PUC NARRAR LA TERCERA VICTORIA.
P.D. 1 Reflexions post partit del ASSASSI SILENCIÒS "per lo menys ara no fem el ridicul i som competitius fins al final, lo dels dos primers quarts es pq vull fer moltes coses juntes i estic ansiòs per fer puntets" ASSASSI NO DUBTES QUE TU ENS HAS DONAT EL BOT DE QUALITAT NECESARI PER A SER UN EQUIP DIFICIL DE GUANYAR com ens va reconeixer EL JUGADOR 4 VISITANT "AHORA SOIS UN EQUIPO MUCHO MAS DIFICIL DE GANAR"
P.D. 2 No se si el DOLOR INTENS AL GENOLL ESQUERRE -que damunt s agreuga més amb l oratge i l humitat em permetra DIR HASTA AÇI HE ARRIBAT I NO PUC JUGAR MES ENGUANY-si vas al metge tinc por de que em diga aixo, i em tinga que operar- Sería una llastima no gaudir de aquestos partits ULTIMS A LA CATEGORIA AUTONOMICA PER A UN SERVIDOR I PER ALGUNS MÉS. Sols esperem que vinga la calor i l oratge en done una treva al genoll.
P.D.3 Donat que es veu que la web esta siguent del tot MOLT VISITADA a partir d ara direm QUE FEM DEFENSES ALTERNATIVES I QUE ATAQUEM D UNA MANERA I AMB JUGADES PER A NO DONAR PISTES ALS RIVALS que despres tots tenen la lliçó ben apressa. RESPECTE A LO DEL EQUIP DE VETERANS VA AVANT I AMB SORPRESES EN QUESTIONS DE FITXATJES QUE JA ANIREM DESVELANT-de veres que ens donaran un bot qualitatiu al equip dels veterans ja ho voreu-.


En breu publicarem la crònica del Junior Sala Atenea Canals que està redactant Pedro Zuñeda.

C.B. Genovès Sala Atenea Canals (79 – 45)


Claríssima victòria del C. B. Genovès com a local, front al Sala Atenea Canals, al que van faltar Nacho Llacer i Ademar Gijon per motius personals. El conjunt canalí no va saber centrar-se en el partit fins als últims minuts, quan ja no es podia fer res per a maquillar el resultat, que reflectia clarament com havia anat el partit: un Canals ofegat per la dura defensa del C.B. Genovès, que no va saber de quina manera atacar amb fluïdesa i que va ser inferior en tots els aspectes del joc als locals. Els de Damián Ávila se’n van tornar cap a Canals amb la sensació de no haver reflectit les últimes millories al seu joc, però esperem millorar per al pròxim partit i aprofitar el descans d’aquesta setmana per a intentar centrar-nos i aclarir les nostres idees en quant al joc en equip i el paper que te cadascun dels jugadors a la pista.

No hay comentarios: