A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 11 de mayo de 2011

Vi d'honor per acabar la temporada

Ahir, al mur del Facebook vaig rebre la següent nota:

MIGUEL COMUNICAU AL SENIOR EL PROPER DISAPTE DIA 14 DE MAIG A LES 21 HORES ESTEU CONVIDATS AL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE CANALS A UN VINET DEL BASKET CANALS DONEULI LA MAXIMA PUBLICITAT.

Doncs, aixó, que esteu tots convidats.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Com no guanye el PP els comicis esteu sentenciant-vos. Molt lleig per part del club de bàsket al donar suport a eixa camuflada inauguració de la piscina a una setmana per a les eleccions.

Anónimo dijo...

pos si sereu el sport que va apoyar al pp de canals

Anónimo dijo...

Desde luego. Com a pare d´in dels jugadors del club tinc que felicitar a la junta per el acte celebrat anit en les piscines,una passada. Es una llàstima que sempre tinguen que apareixer persones que només sabes que criticar i buscar coses on no hi han. On estava el acte politic?, es increible les ganes de fer el ridicul per part de la gent que en conter que criticar tal volta deurien de plantejar-se lo de involucrar-se mes en el club i ajudar a la junta que desinterasadament treballen per tot el club, tambe per ells, i si res del que fa la junta els pareix be, tal volta deurien plantejar-se anar-sen del club on per lo vist els tracten tan mal.
Com a pare d´un jugador només puc que felicitar a la junta directiva per el acte, una llàstima lo de la plutja, i fer-los arribar el suport de tots els que hi estavem allí. Als altres personatje del club que només veuen que mans negres en la seua contra, a que se callen un poquet i se plantejen un poc el implicar-se un poc mes pero fer el club mes gran i no un montó dámargats que volen conseguir.
Amunt junta directiva, i gracies.

Anónimo dijo...

sempre s´ha dit...el lladre pensa que tots són de la seua condició.

anónimo dijo...

Em pareix molt fort el que estic llegint en este blog. jo vaig estar en eixe sopar i en cap moment es va fer referència al PP. si que és veritat que estava el representant d'esports, cosa que trobada molt lògica donat l'esdeveniment, però si haguera sigut un acte polític m'imagine que haguera hagut d'anar l'alcalde o qualsevol representant del PP per allí i ens hagueren donat algun míting polític però la veritat és que no va aparéixer ningú. ho vam passar genial i espere ens tornen a reunir a tots.
simplement dir que hi ha que medir les paraules i no acusar a ningú sense proves.
felicitats per l´acte

Anónimo dijo...

Em pareix molt fort lo que estic llegint. jo vaig estar al sopar i eu vam pasar molt be. en cap moment es va fer referencia al PP. ni siquiera va estar per alli l´alcalde si que estava el ponent de deports cosa llógica per l´acte. Espere ens tornen a reunir a tots i les persones que critiquen aquests actes mesuren les seues paraules abans de dir les coses.
felicitats

Anónimo dijo...

Com a pare que també vaig estar, em va paréixer molt bien.Homenatge a Severiano Ballesteros, reconeixement a totes les categories del club, entrega de premis als mas merescuts per classificació, i agraïment a tots els pares.
¿"Vam estar en el mateix acte"?
Si les critiques vénen del bccanals, en veritat sou patètics, feu pena i no el mereixeu. Si vénen de fora, assegure no vam estar en el mateix lloc.

Anónimo dijo...

Arre burro ni tinggueu puta idea de política i meins d,esport.Estic al bccanals

Meneo dijo...

Mae10... la que s'ha montat per copiar i pegar algo tan senzill.
Ni al post hi ha res que parle del PP, ni tampoc de la directiva o pares.

No borraré res, perquè crec que no apleguen a haver-hi insults... però, vamos... Quines ganes de gresca, "qui té fam, somia rotllos". Relaxeu-vos, uns i altres, amics Anònims.

Una llàstima la pluja i el que es montara i avisara tot amb tanta pressa, donat que -encara que amb molta gent- faltàven un fum d'integrants del Club i Escola.

Estaria bé fer algo semblant, avisant amb temps, per als equips federats. Com a despedida de la temporada, quedaria xulo, encara que sols fora una cervesseta, una valoració de temporada de cada equip i una foto final.

Anónimo dijo...

Vaya Miguel, me parece curioso que digas que en ningún momento se ha hecho referencia a ningún partido político, no voy a entrar en tú juego. Por lo visto, se intenta reunir a los padres y jugadores con una pequeña picada y montais la de "san quintín" . Lo siento pero a mi parecer vosotros sois los únicos que meteis leña en el asunto.

Meneo dijo...

Amb lo tranquilet que estava jo...

Amic "Anònimo" (encantat, jo sóc Miguel), al post que jo vaig penjar el dimecres 11 de maig fica açó:

"Ahir, al mur del Facebook vaig rebre la següent nota:

MIGUEL COMUNICAU AL SENIOR EL PROPER DISAPTE DIA 14 DE MAIG A LES 21 HORES ESTEU CONVIDATS AL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE CANALS A UN VINET DEL BASKET CANALS DONEULI LA MAXIMA PUBLICITAT.

Doncs, aixó, que esteu tots convidats."

Aixó que vaig penjar al blog és el mateixet (igualet igualet) que vaig enviar a totes les adreces de correu que tinc referides als sèniors i júniors d'enguany.

Et pot parèixer tot lo "curioso" que vullgues, però en lo que jo vaig penjar no hi ha cap menció política, polémica o provocadora.

Si tens algun problema amb mí (o creus tindre'l), t'agrairïa que tingueres l'honestedat i el detall de parlar directament amb mí per veure si hi ha algún malentés o semblant.

Quan dius lo de "entrar en tu juego", "montáis la de san quintín", "metéis leña"... m'inclous. I, certament, em preocupa.

Series tan amable, amic "Anònimo" de vindre al pavelló el dia que pugues i em comentes tot açó per a aclarir-ho? Perquè, fins ara, m'he mantingut comedit i callat, colaborant amb el que he pogut, com he pogut... Vamos! Crec!

Anónimo dijo...

Esto es lo que colgaste en la página de facebook del basket club canals:
Miguel Meneo
Bon dia!

Per a començar, em pressentaré: sóc Miguel Aràndiga (al bàsque em coneixeu per "Meneo"). Jo no sé qui eres, no sé qui porta este perfil de Facebook, ni sé qui es va possar en contacte amb mí ("en contacte" = penjar un text al meu mur de Facebook).

Però m'aplegat (de manera directa i cara a cara) el dubte de que eixe acte siga -cite textualment- "un acte polític del PP encobert i amb connivencia del nostre club per "inagurar les piscines"". És aixó cert? Va a utilitzar-se el BC Canals com a "plataforma política" i escaparate d'un partit polític (em dona igual quin)?

Perquè si és així, i parle en nom de la majoria de jugadors del Sènior, diguem que NO.

Espere i dessitge que m'ho aclariu hui, per favor.
12 de mayo a las 12:02 · Me gusta ·

No creo que hagan falta más comentarios.

Meneo dijo...

Benvolgut Anònimo (que continues sense presentar-te). Així és. M'avassallaren en pocs dies un fum de cridades, missatges, correus i preguntes a sobre aquest acte, abans inclús de que el Club es possara en contacte amb mí via aquell missatge al mur del Facebook.

Jo tenia un dubte i el vaig fer saber. Vaig demanar a qui corresponguera que m'ho explicara i aclarira. Més que res perquè jo apenes sabia res.

Així fou. Inmediatament, en veu de Paco (el Tresorer), se'm va explicar i aclarir. Li ho vaig agraïr i -pel que a mí respecta- ahí es va quedar eixa curiositat. De fet, jo mateix vaig fer l'esforç d'acudir un rato pel poliesportiu i participar, per interés, suport i curiositat.

Com li vaig dir a Paco en el seu moment, "Parlant s'enten la gent".

Si preguntar (no afirmar) per a aclarir un dubte és per a tu, "Anónimo", sinònim de tot aixó que m'has acusat... doncs res. Tu pots continuar pensant (o estar convençut) de que sóc el que tu vullgues, sense parlar ni aclarir. I jo continuaré intentant dialogar i anar a bones amb tots.