A Canals, fem Bàsket!!!

sábado, 13 de septiembre de 2008

Partido del B contra La Llosa por Miguel Arándiga

Primer partit del Madremia Canals d'enguany... i bones sensacions.

En primer lloc, senyalar que els àrbitres del partit (improvisats al moment, clar) han sigut Bernardo, Galbis i Rafa Casanova... cosa la qual diu POC DE BO a sobre del Regidor d'Esports de l'Excel.lentíssim Ajuntament de la Llosa de Ranes. Així que mentem als amics de la Llosa i, directament, al Regidor d'Esports que gratifiquen d'alguna manera aquesta desinteresada col.laboració que ens ha ajudat a tots a eixir del pas i jugar el partit.

Segon, un altre reencontre!!!! JAUME CALABRIA!!! Altre vell conegut del BC Canals, batallador i sempre enérgic.

El partit ha sigut una clara mostra de que els dos equips estàn encara algo verds en tots els aspectes del joc. L'equip de la Llosa es pràcticament el mateix, amb dos incorporacions (crec) que milloren en certa manera la qualitat del mateix. Però, baix el meu pareixer, falta encara que juguen molt més en equip, que la roden i intenten fer algo més que encarar sempre l'un contra un. Tenen gent que sap jugar a bàsquet, bona maneta i amb experiència.

Al final, faltant 21 segons per finalitzar el partit, amb el marcador 46-48 el Madremia Canals ha demanat un temps mort, amb pilota al seu favor, i la consigna no ha sigut altra que s'acabara el partit amb el baló en la ma.
El rival no ha presionat massa, el cansament era present, i tampoc han fet personal (sorprenentment). Final ajustat i un partit divertit i amb emoció.


Per part nostra... Vicent algo empanat al principi, s'ha posat les piles al descans. Ràpid com sempre i generós. Ell té bona maneta des-de fora, hi ha que practicar.

Tito, sempre ràpid i apretant en defensa, encara ha de acoplarse al joc.

Adrián, intens en el rebot i la presió, li ha faltat clavar algún dels mil tirets que no l'ha passat... cabró. Ah, i dutxar-se, guarro.

Jose Ramón, amb el físic que té farà moltes coses aquest any. Ara està verd i ha de pulir el saber agafar el baló i algunes cosetes prop de la anella.

Quique Pedrón, en la seva línea. Dur, intens, fent el que sap, no complicant-se la vida. Falta jugar unes setmanes i pulir els moviments defensius i eixe tir que té tan bo i que tanta falta ens farà.

Salva... be... festes d'Alcudia. Res més XD. Ha batallat amb els pívots rivals. Aquest any li tocará fer de 4 o de 5, així que ara quan es pose a entrenar ha de apretar.

Joan, perfecte, com sempre. Peleón, senzill i fent feina baix del tablero. Ara tindrà que pulir els moviments defensius i algo del tiret a prop.

Jorge, no se li pot demanar més. La festa també la mermat Razz Així i tot ha fet molt bon partit, amb bons números, tant en anotació, com en rebots.

Miguel, fluix... lento... amb poca seguretat a l'inici botant el baló ràpid (baló de goma, pista de pedra) i fallant un bon grapat de pases. En defensa falta frescura i velocitat, pero vaja... d'on no hi ha, no es pot traure.

Jo crec que en fer algo de sistema, pulir cosetes de la defensa i el rebot, i practicar molt de tir a mitja i llunyana distància (sols 4 canastes en llançament, la resta baix de tablero o entrada a canasta)... farem bons partidets enguany.

No hay comentarios: