A Canals, fem Bàsket!!!

jueves, 18 de septiembre de 2008

Partido del A contra Villanueva Castellón por Miguel A.

Primer partit de la pretemporada i molt bones sensacions.

Anarem 7 cares que ens coneguem ja massa a Castelló, amb Carlos, Galbis i Toni (que realment estàn ahí per a baixar la mitjana d'edat).

Pavelló molt funcional, menudet, molt aseat, vestuaris ole, pista deliciosa (llástima dels balons de goma) i no massa calor. Ens digueren que ens posarem de blanc, cosa que després va poder dur alguna confussió... i a calfar. Possiblement el primer calfament i estirament junts en mooooooolt de temps.

En la roda de calfament hi ha via certs nervis. Primer partit... gent que feia temps que no jugava... equip remodelat... el Castelló l'any passat va quedar dels primers al seu grup... i hi havia certs dubtes al ambient sobre com rodaria la màquina. Vam tindre poc temps per a calfar amb baló, apenes entraren els tirs, pocs tirs lliures... i començarem.

Sense menysprear als amics de Castelló (agrair de nou que ens convidaren), des del principi va quedar clar quin equip aniria davant en el marcador. David, Pau i Rafa recordaren que la arruga es bella Razz en no res. Sempre anarem per damunt.

Vingueren les rotacions, més jovenalla i pulmó, mantinguerem la ventatja i a la contra ja començarem a ampliar distàncies. Ahí es va veure com el cansanci afectava als pesos pesats del Castelló i les rotacions a nosaltres ens vingueren de cine. Per a rematarho, ens aparegueren 130kgs de regal al 2on cuart... per lo que tot ja pintava molt be.

El partit després del descans es va posar en 20 punts de diferència que ja apenes pujaren o baixaren durant la resta de l'encontre. Tot va ser ja més relajat i amb menys tensió (un clar exemple fou una assistència de canasta a canasta després de treta de fons).

Bé. Partit divertit, molt net, perfecte per a començar a rodar.

Tenint en compte que eren 11... que se van repartir prou els minuts.... Parlem dels jugadors:

Jesusito de mi vida, eres niño como yo... aparegué com la Mare de Deu en el 2on cuart i, dins de lo mal que diu que esta, va fer un partit completet. Va fer un tir a tablero que crec que l'Ajuntament de Castelló vol ferli pagar els danys a l'estructura. ÓJALA aquest any tornem a tindrel totes les setmanes i en bona forma. Possiblement siga el millor fitxatge d'aquest any.

Rafa... junt amb Galbis, sigué possiblement el máxim anotador. Ole... de veres. Ben posicionat, oferint-se, dur en defensa, bons moviments en atac... Xè, li ha faltat el tripe, vaja. Destacar la jugada en memòria de Guadassuar.

Miquel... dur com sempre en defensa, arreplegaria la decena de rebots perfectament i animant a tota hora. Potser ha de tornar a recuperar la confiança cara l'anella.

Diego... mig lesionat i va com un bou, el cabró. Peleant dins i fora, pívot amb movilitat o aler pesat, igual dona. Es va cascar un triple que no s'ho creia ni ell i per cames i ganes va fer molt bon segon temps. Igual va jugar poc, aixó sí.

Pau... ójala aquest any el respeten les lesions. Per dalt no aplega ningú on ell, la maneta continua tenintla fineta i es un tío amb carácter guanyador. Jo firmaria ara mateix per a que fera tota la temporada com ahir.

Galbis... sobrat. Jugant a mig gas i fallant canastetes, junt amb Rafa seria el que més punts faria. Jo crec que ara en fer-se ell amb els veteranos, i els veteranos amb ell (les dos parts han de adependre) serà la ostia. Amb Diego, son dos tíos grans i en cames per a fer por a la contra.

David... començá molt participatiu, un triple al començar el partit. Ah, i la típica personal clara que espenta per darrere al que bota al rebot amb les dos mans i renega al árbitre XDDD. Ell es dels que se sent cómode si juga molts minuts i aixó ahir no va passar.

Bernardo... li va faltar el triple!! Razz Amb ganes i mossegant en defensa... sense por al xoc i lluitant balons perduts a la contra. Ole ole i ole.

Carlos... fluixet. Pot fer mooooolt més... DEU de fer molt més. Ell ho sap. També es veritat que era el primer partit, ha estat dos setmanes de exàmens i el grup de gent amb la que juga es nova.

Toni... per a tots aquells que estiguen enamorats de Toni i del seu joc, ahir va fer una puta merda punxà en un palo (per a lo que tots sabem que pot fer). Faré sang i diré a tots que no va fer cap triple... va fallar uns quantes entrades a soles... i no sé Razz. Enguany, ademés de categoria i companys, tindrà que adependre a jugar de BASE. Li sobra joc i clase per a superarho tot abans de Nadals.

Miguel... Xè!! Molt content!! Va jugar més del que s'esperaba. Molt cómode a la pista, amb els companys i amb el joc. També es veritat que el rival no va apretar molt en defensa, pero vaja... crec que el baló va circular bé i tot lo mon va participar en les jugades. Un passe fallat, un contraatac mal definit i una entrada a soles... sense ningú... que la va fer a peu cambiat, amb finta i canvi de ma, rodant el baló al tablero... per supost: no va entrar.

Partit cómode, més de lo esperat... o siga que esperavem més del Castelló (supose que faltarien jugadors)... o bé que nosaltres jugarem millor del que ens pensavem. Ens divertirem, ens riguerem un rato i suarem amb els amics de Castelló (que algú li aconselle un tint de monyo a Lorente) i cap a casa tots contents.

No hay comentarios: