A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 30 de junio de 2010

Nous Horaris d´entrenament.



Ja arribat l´estiu i el que vol dir les vacances (per algú, perque ....)

El Club per petició expressa dels jugadors ha conseguit garantitzar els horaris d´entrenament per aquest mes de Juliol.
Els entrenes es realitzaràn al POLIESPORTIU MUNICIPAL DE CANALS els DIMARTS i DIVENDRES de 20.00h. fins les 22.00h.


Hem d´anar mirant una data,(preferiblement divendres), per quedar i reunir-se tots els seniors per fer-nos una servesseta i xarrar.





Cal dir que falta saber qui serà l´entrenador del Senior "B" , donat que ja es coneix l´entrenador del Senior "A" que serà un històric del club com Juanvi Francés Germán.


19 comentarios:

Meneo dijo...

La "llista" de jugadors d'un i altre equip vos recorde que no l'hem de fer nosaltres. Ho faràn els entrenadors i Director Esportiu.

Deixem-nos de fer càbales i adivinacions, que no faran cap bé a la pretemporada. Ells escolliràn a la gent que en pretemporada tinga interés per jugar i informaràn als que compten amb els i també als que no, per si es volen buscar altra cosa.

Rafa dijo...

Ho faràn els entrenadors i Director Esportiu.
Hem d´anar mirant una data,(preferiblement divendres), per quedar i reunir-se tots els seniors I els Entrenadors i Director Esportiu per fer-nos una servesseta i xarrar.
ELLS escolliràn a la gent que en PRETEMPORADA tinga interés per jugar i informaràn als que compten amb els i també als que no, per si es volen buscar altra cosa.

Diego dijo...

Jo senc molt desil·lusionar a més d`un, però l`entrenador del A, ja té als seus jugadors...amb un projecte a llarg plaç. Ens veiem als entrenes...

Meneo dijo...

Vaja... d'aixó no sabiem res, o jo no sabia res. De fet, no és el que em va transmetre Ivan (Director Esportiu). O jo vaig entendre mal o han canviat les coses en dos setmanes.

Llavors, la resta hem de "lluitar" per un lloc al segon equip, no? Però qui tria als jugadors? No ho entenc massa, i menys sense haver començat la pretemporada tansevol.

Anónimo dijo...

Ja Ja Ja Ja MENEO que bo que eres eres un crack. Jo d aquest tema NO VAIG A OPINAR faltaria menys EL CANALS ES I SEMPRE SERA EL MEU CLUB, però hi han coses QUE NO ENTENDRE MAÏ. Bo tant sols vos desitje MOLTISSIMA SORT PER AQUESTA TEMPORADA i si algú es queda sense poder jugar al basquet que es pose en contacte amb mi i VOREM EL QUE PUGUEM FER. Anim i sort per a vosaltres.
Miquel El Elvis D'Alberic NOU ENTRENAOR NOU BASKET ALBERIC.

P.D. Mireu per favor la foto del blog del meu equip i voreu un parell de sorpressetes.

Diego dijo...

Jo només opine del que sé, i sé que l`equip l`ha fet l`entrenaor que saps els jugadors que hi havien i els que volia. Ni la directiva ni els jugadors han de fer l`equip que l`entrenaor vullga, simplement l`ha de fer ell...com mai ha sigut

Diego dijo...

Jo només opine del que sé, i com d`això sé comente. L`equip l`ha fet l`entrenaor als seu gust,el que necessita o pensa que necessita. No l`ha fet ni els jugadors ni la junta, com sempre ha passat...ens veiem als entrenes

Meneo dijo...

M'acaba de dir Benítez que estan pintant la pista del poli. Fins el dimarts que ve, palmes.

Supose que l'Ajuntament s'haurà possat en contacte amb el Club i des del Club se'ns avisarà a tots d'aquesta incidència.

Anónimo dijo...

Hola a tots,crec necessari contestar als comentaris que heu fet, abans que es tornen a malinterpretar coses.Com li vaig dir a Meneo, la idea era reunir-se tots els seniors amb mi i amb Juanvi per planificar la pretemporada i decidir les fitxes dels dos equips.Però Juanvi ja tenia clar amb quins jugadors vol contar per a la propera temporada,així que ens hem reunit amb ells. Com comprendreu, no anem a estar avisant un per un de cada decisió que es pren.De totes formes, ens hem de reunir els seniors i vos explique un poc la planificació i com estan les coses en general. Vos va bé el divendres 16 de juliol? la idea és fer unes paxanguetes a les 8 al poli i després fer-nos 1 cervesseta i xarrem.
Au xics.
Ivan.

Adrian_Canals dijo...

Perfecte, avore si per a meitat de la setmana que ve ja esta la llista del Senior "A" , per a tractar de organitzar-nos bé al tema esportiu del Senior "B".

També caldría vore la gent que opina sobre que Bernardo siga el ENTRENADOR-JUGADOR del "B", ja que a mi no em fa res de gracia, perque quan hem provat esta forma sempre ens ha eixit molt mal.

Jo opte per a que torne a ser Rafa Castells, pero ja vorem.

Entonces avisem a la gent del B per a que estiga present a la reunió del proper divendres.

PD: Bernardo també podría estar en el A i no potxer lo de mister jejeje.

Juanvi dijo...

Primero que nada querría saludar a todos: Junta Directiva, Director Deportivo, jugadores, padres y madres. Después de dos años alejado del club vuelvo con más ilusión que nunca. Para mi ha sido una experiencia enriquecedora, la cual recomiendo.
Lo que deseo explicar brevemente, es mi proyecto, para disipar cualquier duda acerca de todo lo que se está hablando.
Para mi la planificación empieza a partir del último partido de liga, y no el 1 de septiembre. El 1 de septiembre empieza la pretemporada.

Los jugadores que he escogido ( Ivan, Oscar, Franco, Antonio, Carlos, Nacho, Pablo, Jose Maria, Galbis, Jorge, Diego, Francis y Damián) a 9 de Julio ya saben lo que yo quiero del senior "A", cual es nuestro proyecto, y todos quieren formar parte de él, lo cual me alegra. Creo que es hora de que este grupo empieze a actuar como tal y piensen como adultos (en el club tienen muchos espejos donde mirarse, con jugadores con más de 10 años en el senior "A" dejándoselo todo cada partido). Confío en su compromiso!

Este primer año( dada su temprana edad) lo voy a considerar como un equipo de formación, dejando los resultados en un segundo plano. También espero al tercer año estar luchando por los puestos de arriba, esto lo resume todo.

Le he entregado la lista al Director Deportivo a la vez que la he publicado aquí para que también se planifique el Senior "B", el cual creo que tendría que tener también su pequeño proyecto y no dejar ningún cabo suelto.

Para finalizar, quisiera desearle mucha suerte en su nueva etapa a Miquel, otro ejemplo de pundonor y garra en cada partido, ya que se que ilusión no le falta.
Un saludo!

Anónimo dijo...

Me parece ridiculo elegir ya los jugadores del primer equipo sin nisiquiera hacer la pretemporada y sin saber la disponibilidad de cada jugador.

Meneo dijo...

Anónimo... ell sabrà el que vol! Allà ell i el que vol fer. És de respectar, ens agrade més o menys. També, clar està, la resta podrem tenir una opinió sobre eixa decisió.

Xè Juanvi! Eres més raro que un gos verd! :D però ole per tu, vaja! Benvingut de nou i molta sort.

Em pareix genial eixa clarividència lo abans possible respecte a l'equip que crec que jugarà a Preferent. Ara, per a la resta, a vorer què se'ns diu el divendres, per a no ser ni més ni menys que ningú al club. Potser ja està feta la llista de jugadors... potser es sabrà en setembre... diiiivendres vinent ho sabrem!

P.D.: Juanvi! has possat 13 jugadors! i qui és "Francis"?

Des d'ací, convidar al Club que faça el possible per AVISAR a tots els possibles jugadors per a la temporada vinent (per al segon equip, supose) sobre els horaris d'entrenament de juliol i sobre la reunió de divendres que ve. Dir-ho per ací està genial, de veritat. Però recordaré que açó no és un foro "oficial" i que, així i tot, no tot lo món ho mira.

Meneo dijo...

Ah, i una parideta, sobre lo que diu Madremía sobre la possibilitat del jugador-entrenador... Bernardo no sé si seria l'adequat... perquè fa "oídos sordos" als companys!!!! :P

(sóc un cachondo XD)

Adrian_Canals dijo...

Juanvillo.

Pablo Beniel ha comunicado que la próxima temporada no juega al Basket.

Pero lo que no se yo si no te ha dicho nada porque ya se sabe de hace un par de semanitas. Habrá que buscar a otro .

Per cert el Madremia Canals va arrassant en el 3x3 de Moixent 4 de 4 i pujant jejeje.

Vinga ens vejem

Anónimo dijo...

Una cosa, aon esta la camara? xe que fort!!! el bc canals a pique!!!

Anónimo dijo...

Bo desitjar al bo JUANVI que li vaga molt be en aquesta nova aventura al club de la seva vida. SOLS ESPERE QUE ET VAJA TAN BE COM CLARES TENS LES IDEES.Feia falta en aquest club aquesta claretat i planificació esportiva ENCAMINA NO ENS OBLIDEM A UN FUTUR PROSPER A AQUEST CLUB. Ara tant sols falta que TINGEU SORT EN AQUEST CAMI i que en dos anyets pugau lluitar amb els millors.
P.D. Meneo tu i el cabut de Madremia s agafeu els dos de la ma perque quina parella feu. Voreu al cabut apuntant i al esperit sant jugant EN EIXA PANTXA QUE TE S HA FET va ser digne de elogi. Hi han fotos de tot aço al meu blog
Miquel El Elvis D'Alberic

Anónimo dijo...

elvis per anar al alberik a jugar q hi ha q fer?

Meneo dijo...

Primer dia al poli i erem 6 ... i Rubén que el pobre s'ha cansat d'esperar i s'ha pirat.

Les meves sospites són certes: a falta de 3 dies per a una nova "reunió important" en vistes a la temporada vinent, MÉS DE LA MITAT DELS INTERESSATS/IMPLICATS NO TENEN NI IDEA DE LA MATEIXA.