A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 14 de julio de 2010

Reunió Senior "B" . Temp. 2010-2011


El pròxim DIVENDRES 16 de Juliol tindrà lloc la primera reunió per al Senior "B" per a la propera temporada, per aquest event volem demanar la presencia tant de gent del SENIOR "A" com del SENIOR "B", per possar damunt la taula les pretensions que estigen per part del Club i dels Jugadors per a fer el millor equip possible.

Donat que aquesta reunió a sigut programada des de la Direcció Tècnica del Club, esperem que ja siga per el Coordinador com per el Dtor. Esportiu totes les persones que VUIGEN jugar o informar-se sobre el que farà el Senior "B" aquesta temporada sigen AVISADES per a participar a l´event i poder enterar-se de tot i que no passe el que ha passat en reunions anteriors.

Aquesta reunió es de vital importancia ja que es tractaran tots els temes per a la propera temporada com:

- La figura de l´entrenador: (si se busca algú per a que faja esta tasca o possar a un entrenador jugador).

- Les pretensions d´entrenament que hi ha: (Per possar i comentar els dies d´entrenament i la forma dels entrenament, ja que si fem paxanges tota la temporada ens anirà la cosa mal).

- Les condicions econòmiques: (El que hi haurà que pagar per jugar aquesta temporada).

- Altres coses que ens explicaràn des de la Direcció Tècnica.


Per això, esteu tots citats a l´entrenament del Divendres a les 20.00h. per a fer una pachangeta i després vorer si ens anem a fer-nos una servessa al Bar del Poli o al Caçador per tal de fer la reunió.

Per tant 20.00h. per a entrenar al Poli i 22.00h per a la servesseta a la porta del Poli.

6 comentarios:

Adrian_Canals dijo...

Avore si en 4 movils dels club ( dels quals 2 dels 4 estan parats) ens avisen ja siga via sms o per cridada telefonica.

Ens vejem!

Anónimo dijo...

Aquest any el "B" un catxondeo. Tots els entrenaments patxanges i els partits a perdre per 40

Anónimo dijo...

aquest any no, tots els anys.Sempre fem paxangues, i sense anar més llunt, este any pasat ha sigut de pena. Esperem que este any cambie un poc la cosa.

Anónimo dijo...

Per als "valents" anònims: la gent que quedarem al B tenim qualitat de sobra per a quedar a meitat de la taula sense patir en Primera, això tin-ho per segur.

Rafa Casanova

Meneo dijo...

Rafa, segur que els "anònims" són també jugadors de l'equip de Primera, amb l'únic motiu de MOTIVAR al personal. No sabem encara com estarà la llista de l'equip de Primera Zonal, però si mirem la llista -ja oficial a falta de 3 mesos per començar la temporada- de jugadors per a l'equip de Preferent i tenint en compte que cadascú té els seus motius, responsabilitats i temps per a acudir o no als entrenaments... és inviable que ho haja escrit algú d'aquestos. Vaja, o no ha vist els entrenaments d'enguany o viu a un altre món XD. Pel que és segur que és algú amb ganes de jugar al 2on equip i motivar-nos.

Per desgràcia, igual dona on jugue el personal: en Segon Zonal o en Autonòmica. Per a fer uns bons entrenaments cal GENT. Gent amb ganes de bàsket, amb compromís i motivació i -obviament- amb temps i disponibilitat.

Ojalà a un equip com l'altre ens vaja de cine als entrenaments la temporada vinent, aixó es reflexarà de manera directa als partits.

De totes maneres, del que es tractava aquest pots no era de menysprear a ningú. Sols advertir (de manera NO OFICIAL) sobre aquesta reunió de hui mateix en la que esperem se'ns aclarixca la temporada que ve, entrenaments, paper al club, condicions esportives, etc.

Meneo dijo...

Així i tot, m'agradaria que no es feren comparances entre un i altre equip. Ni de bó ni de roïn. Sols canvia la categoria i el plantejament de treball.

Clarament, l'equip de Preferent aposta per un projecte DE FUTUR, així que deixem-los fer i en pocs anyets traurem resultats objectius i de profit.