A Canals, fem Bàsket!!!

sábado, 31 de julio de 2010

Gent de poca paraula :P

Bé, ahir divendres fou l'últim dia que teniem pista al poli per a entrenar-paxanguejar en el mes de juliol. Segons tinc entés, es pretén solicitar l'última setmana d'agost per a anar rodant la pretemporada (recordem que a mitat de mes de setembre s'han d'entregar les licències). Ja se'ns informarà.

De totes maneres, ahir en el poli trobarem les diferències entre els jugadors que van a menys i els que van a més. A més de qui exigeix que els demés complixquen amb la seva paraula, però no fan el mateix.

En aplegar, estaven jugant Pedrón i Bernardo Vs Pedrito i Nacho. Els dos veterans guanyaren dos partidetes als xiquets i -pel que pareix- es jugaren 50 abdominals per als perdedors. Quique es va possar potrós en que compliren el acordat... i finalment Pedro i Nacho feren les abdominals pactades.

Aplegarem Madremia i un servidor a la pista. El nano cabut en mal geni i potrós es va possar amb Bernardo i Pedrón, i jo amb els xiquets.

Primer partida: 15-4. Bé... podia ser per sort.

Segon partida: 15-2. Ací ja quedaven clares les coses :P

Però!! abans de la tercera... Quique, pujat d'ànims, es llança i es juga de nou les 50 abdominals o 20 flexions. L'equip dels joves acceptem i Bernardo i Madremia es fan els locos... XDD Quique, encara més llançat, diu que si perden ell faria les 20 flexions seves, les de Bernardo i les de Adrián. Total: 60 flexions.

Doncs bé. La tercera partida va queda 15-10. I la quarta, 10-1.

La pregunta és... algún veí de Canals o Aiacor (per proximitat) va veure a Quique fer les nomenades 60 flexions??? Acàs algú que eixigeix als demés complir les apostes no és capaç de dur-les a terme??? Fou Madremia el gafe de la vesprada???

Res més... bon estiu a tots.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Pues xiquet, eixe serà company teu en el B. Molta sort i ha deixar les cosetes claretes a principi de temporada o arribarà un partit de lliga de basket i el senyor Pedrón arribarà al pavelló en les seues botes de futbol

Anónimo dijo...

Carabasses al club esta clar que hi han unes poques. Descalificar els companys d'aquesta forma gratuita a part de miserable, em sembla impropi de qui es considera un esportiste. Mentider, irrespetuos i prepotent, eixos son els calificatius que millor et defineixen a aquests moments, escriptoret.
Respecte dels dubtes que planteja l'anonim, que faça el favor d'asesorar-se millor, si la seua mediocre capacitat intel·lectual li ho permiteix.
QUIQUE PEDRON

Anónimo dijo...

Pero que club de nenaces tenim que ningu aviva el foc de la discordia?

Anónimo dijo...

Escriptoret i nano cabut, vos posen de volta i mitja i no es digneu a contestar fent sangnar la ferida?
Als entrenes que fare'm per a la propera temporada, donar-nos besadetes i deixar caure el sabo a la dutxa?
Ale, en eixe cas, un beset per a tots