A Canals, fem Bàsket!!!

jueves, 10 de marzo de 2011

Power València Vs Meridiano Alacant... amb el BC Canals com a "tercer protagonista"!!!

El Bàsquet Club Canals informa que des del Club València Bàsquet (Power Electronics), ens han oferit participar en una activitat anomenada “PROGRAMA CLUBS A LA FONTETA”.

Aquesta programa ofereix la possibilitat d’assistir a un partit del Power Electronics, en el qual, el nostre Club serà també protagonista: podem anar els integrants del  Club, familiars i simpatitzants per un preu de 5 €. Els components del Club, visitaran les instal.lacions, sala de trofeus, es jugarà als períodes de descans, es faran fotos amb els jugadors...

Des del Club, hem sol.licitat realitzar aquesta activitat el diumenge 10 d’Abril, en el que el Power Electronics s’enfronta al Meridiano Alacant. El partit es juga a les 12:30 del migdia, però caldria estar allí a les 11h. (eixida de Canals a les 10h).

Cal recordar que, per aconseguir que ens concedisquen anar, hem de ser al voltant de 200 persones. Per tant, deixem un termini de 15 dies (fins el 25 de Març) per que la gent confirme la seua assistència al partit, prèvia reserva al pavelló.

HORARI DE RESERVES:
        
DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES  DE 19 A 20h
(NAVARRO- Coordinador)

DIMARTS I DIJOUS DE 17:30 A 19:30 ( IVAN- Director esportiu)



PREU ENTRADA: 5 €

PREU ENTRADA  + BUS: 12 €


No hay comentarios: