A Canals, fem Bàsket!!!

domingo, 18 de octubre de 2009

El MADREMIA CANALS perd contra el V-74 Villena

Primer partit a casa i segon derrota de la temporada, aquesta vegada contra un equip jove que va aprofitar les nostres carències per endur-se un partit que va controlar des de l’inici.

I és que els del 2on equip del BC Canals hem de millorar en moltes coses (per no dir “en totes”) si volem guanyar partits. Açó ja no es 2on Zonal, ací ja no val jugar dos ratos bé, ni clavar la ma a tota hora o permetres anar despistats o amb por. Hi ha veterania, hi ha joventut, hi ha altura, hi ha tir… òstia, ens tindrem que posar les piles. Jo pense que no tenim equip per a patir en 1a Zonal.

Ahir jugarem un partit extrany: primer partit a casa de la temporada, primer partit que juguem a pista sencera (on no entrenem), alguns jugadors amb molèsties físiques i l’absència de Navarro per compromisos personals (encara que també estava tocat). Rafa Castells ens tirà una maneta i, junt a Salva, feren el possible per portar per bon camí la vesprada.

Enfront tinguerem a un equip molt jove, sense massa kilos ni alçada, però ràpid i centrat. Des de l’inici es va veure que patiriem de valent, amb 3 triples en el primer quart per als visitants, aplegavem a la fi amb un 10-19. Amb 10 punts per quart, pocs partits es guanyen. A més, la zona 3-2 feia aigües per tots els costats.

Comencem el segon quart i una tímida reacció de la ma de Modest i Quique, ens posavem a 6 punts en no res (19-25). Però d’ahí al descans, sols ferem dos tirs lliures i una cistella, amb Rafa i Meneo com a protagonistes. Per sort per a nosaltres, el rival sols va fer un triple i es va dedicar a llançar (sense massa encert) tirs lliures. Al descans: 21-31.

Haviem aconseguit frenar l’estirada del Villena, però la diferència era la mateixa. Sense jugar massa bé en atac, el canvi de defensa ens havia vingut bé. Però, com a conseqüencia d’aquesta intensitat defensiva, teniem uns quants jugadors carregats de faltes.

Inici del tercer quart i parcial de 2-12. Se’n anaven de 20 punts i tots estavem més fora que dins del partit. Una xicoteta espenta anotadora de Rafa, Vicent i Modest, retallava un pelet el marcador abans del quart quart (33-49).

Al quart definitiu estava ja el peix venut. A més, el veure repartir garrot, fer la guerra cadascú pel seu costat i demés desgavells, demostrava que no estavem al partit i ens haviem rendit a l’evidència. Curiosament, al final d’aquest quart “aparegueren” Pablo Beniel i Rubén, amb 7 punts entre els dos. Dos cistelles més de Modest i Meneo deixaren a la fi un 51-69.

Coses negatives: crec que estan dites totes XDD o millor repasar-les als entrenaments (aixó que fan els esportistes per a millorar el seu rendiment i el de l’equip on juguen) --(Val, potser sobra esta gràcia; però cal animar al personal a que entrene)--.

Coses positives, que hi podem traure: ja no ens han ficat més de 80 punts, a ratos hem defés molt bé i tots hem participat amb ganes, amb més o menys encert, però amb ganes.

La setmana que ve a Genovés, que haguanyat a domicili en Sueca. Esperem fer millor partit en tots els sentits.