A Canals, fem Bàsket!!!

domingo, 4 de octubre de 2009

Inici de la temporada... amb idees positives: SOLS ES POT MILLORAR

Cap de setmana roïn per als tres equips federats del BC Canals, amb derrotes abultades tots tres.

Ahir dissabte, el Sala Atenea Canals caigué davant del Altea per més de 30 punts. Partit en el que es va notar la joventut de l'equip canalí, la falta de banqueta i d'altura dins la pista. A més, els jugadors importants no estigueren encertats, sumant més de 30 pèrdues de pilota en el camp propi.

I hui, l'equip d'Autonòmica (recordem, encara sense patrocinador) ha caigut en Altea, també per més de 30 punts. A destacar la participació de sols 8 jugadors. Esperem que la setmana que ve a casa millore la cosa.

I l'equip de 1a Zonal, el Madremia Canals, ha perdut en la seva visita a l'Olleria. Cal dir que els amics de l'Olleria baixaren de Preferent per assunts "burocràtics", res de esportius, donat que quedaren a mitat taula l'any passat. Per tant, estem parlant d'un equip amb nivell sobrat per a aquesta categoria.

L'Olleria compta amb practicament el mateix bloc d'aquestos anys, amb Arturo, Dani i JuanAn tirant del carro. Parlem d'un equip que sap el que fa, amb ofici i bona maneta. A més, s'han trobat amb aquest renovat Madremia Canals, amb 7 jugadors nous a l'equip, amb moltes coses encara que pulir, amb 4 jugadors nous en categoria Senior, una falta de rodatge de pretemporada i -el més important- saber a què juga. Sense desmerèixer la feina dels locals, haurem de defendre moooooooolt millor si no volem que qualsevol equip ens faça més de 70 punts. A més, 20 tirs lliures fatllats no és moco de pavo. 89-61 a la fi.

Destacar el bon partit de Rafa Casanova i Vicent Vallés, així com la lesió al 2on quart de Vicent Navarro. Per sort, tenim 2 setmanes per davant per a parlar-ho tot i millorar totes estes cosetes.

Animar també als "novatos": Pablo Sancho, Rubén Oliver, Modest Zuñeda i Pablo Beniel, per a que no caiguen en desànim i vagen millorant i posant-se a to amb la categoria poc a poc.

No hay comentarios: