A Canals, fem Bàsket!!!

martes, 27 de abril de 2010

El Madremia Canals acaba la temporada amb un mal sabor de boca.

El Madremia Canals acaba la temporada 2009/2010 de la pijor forma possible ja que va caure a casa contra el Elda "B" a un partit amb molt altibaixos per part dels canalins. El resultat final va ser 56 a 74.

El Madremia Canals començà el partit amb les baixes de Rafa "Home Major" Casanova per lesió, Miguel Arándiga per problemes personals i Vicent Galbis per decisió tècnica.

Els de Rafa Castells feien una de cal i dos de arena, donat que per uns minuts jugaven molt bé pero seguidament anaven acompanyats de uns parcials desastrossos que feien que l´equip visitant ampliara la seua renda al marcador.

La nota negativa del partit fou la d´un jugador de Canals, que després de mantindre algunes conversacions amb l´àrbitre durant tot el partit, al principi de l´últim quart es van manpendre contra ell i el va insultar i el va intentar agredir. Esperem que no torne a pasar i esperem que la Junta Directiva del Club interveneixca i es pronuncie tant al jugador com a la Federació per tal de que aquesta mostra d´actitut no torne a passar mai més.

A l´apartat estadístic podem destacar:

- Els pocs tirs lliures que varem llançar 3/5 = 60 %. Un bon porcentatje pero molts pocs tirs lliures.

- Puntacions:

Antonio "Revolution Man" Sanchis: 22 Punts.
Jose Ramón "El rei de la Pachanga" Requena: 13 Punts.
Pablo "Robin Hood" Beniel: 8 Punts.
Modesto Zuñeda: 7 Punts.
Adrián Sancho: 4 Punts.
Quique "Kick-Boxing" Pedrón: 2 Punts.

Aquesta setmana que el Madremia Canals DESCANSA cal que ens arrimem a jugar a Les Pereres a la Llosa sobre les 16.00 h., qui vuiga vindre que m´ho comunique el divendres a l´entrenament. També deixar constancia que al Foro de la web Oficial del Club ja està la llista del sopar d´aquest dissabte.

Per part del Senior A - Hnos. Balaguer Canals acabà perdent a Xabia per un resultat ajustat de 73 a 64. Esperem que algú del Senior "A" ens comente com va anar el partit.

I per acabar volem anunciar que el Junior - Sala Atenea Canals acabà perdent contra el N.B. Xàtiva per 90 a 51. Esperem que Pedrito Zuñeda ens faça la crònica aquesta setmana per tal de penjar-la.