A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 19 de abril de 2010

El Madremia Canals no pot amb el campió de la lliga.

El passat dissabte el Madremia Canals tornà a viatjar a Onil, aquesta vegada fou per jugar contra el Onix C.B., invicte al grup i campió de la lliga.

Al partit contavem amb les baixes ja conegudes de Rafa "Home Major" Casanova i de Vicent "Correcaminos" Vallés , Quique "Kick-Boxing" Pedrón i Salva Martínez cada un d´ells per questions personals.

El partit va comensar amb molt de soltura i velocitat amb una defensa tal volta massa agressiva per part del Onix i amb una mala defensa per part dels canalins.

Aquesta vegada els palos sobre Vicent Galbis i Pablo Beniel eren jugada rere jugada i sense pitarles, increible pero verídic, ja sabem aixo de "BIENVENIDOS A TIERRAS ALICANTINAS". Pero no anem a parlar dels de gris perque no feren el espectacle TAN GRAN com el desastre de la setmana passada.

El Onix va fer un molt bon partit i nosaltres no teniem les idees clares ni al atac ni a la defensa, ja que errarem molts passes i contraatacs que haveren fet cambiar les coses.

Ara passem a descriure com va anar a l´aspecte estadístic:

Als tirs lliures estaguerem prou bé donat que ferem un 70 % , 14 / 20 anotarem

i per jugador:

Vicent "The Machine" Galbis: 20 Punts.
Jose Ramón "El Rei de la Pachanga" Requena: 12 Punts.
Antonio "Revolution Man" Sanchis: 12 Punts.
Pablo "Robin Hood" Beniel: 6 Punts.
Modesto Zuñeda : 4 Punts.
Ruben "Buti" Oliver: 1 Punt.

Aquesta setmana jugem a Canals contra el Elda "B", equip que ens va brindar la primera victoria de la temporada a la anada i que segur que vindran en ganes de guerra, esperem fer un bon partit i guanyar el nostre últim partit de la temporada donat que la próxima setmana descansem.



En lo que al Hnos Balaguer Canals es refereix, poc podem dir, donat que Miquel "L´Elvis d´Alberic" encara continua lessionat i no podem gaudir de la seua crónica sols sabem que caigueren 88-82 front al Denia.



I acabem comentant el resultat del Sala Atenea Canals també caigueren contra el Denia per 57-73 amb esperem que Pedro Zuñeda faça la crónica aquesta setmana.

Cal destacar també que estic organitzant un sopar per al 1 de Maig juntant el Senior "A", Senior "B" i Junior on esperem parlar de la postura de cada persona per a tractar temes de la pròxima temporada.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Confirmat LA LLIGA S HA ACABAT PER A MI un mes en escayola i ja vorem. Una llastima ja q havera volgut acabar la lliga amb l equip PERO NO POT SER IMPOSIBLE. Per al proper any EL Q ES PRACTICAMENT SEGUR es que ENTRENARE A UN EQUIP i voldria compaginar aquesta tasca amb jugar en el EQUIPET DE VETERANS q es fara l any q be MILIO confirmat vol jugar a aquest equip. Un abraç a tot lo mon de canals LA MEVA SEGON CASA
Miquel El Elvis D'Alberic

CBINNOVAALICANTE dijo...

VI Edición del Torneo de Baloncesto DE 3 "INN" 3 que el Club Baloncesto Innova Alicante organiza por - año consecutivo. Como en ediciones anteriores, el torneo cuenta con 2 categorías -SENIOR ó SUB´18- y 2 modalidades -3x3 y Concurso de Triples-.

La fecha será el próximo Sábado 15 de Mayo de 2010 y lo llevaremos a cabo en el Pabellón Municipal Rafael Pastor Micó de Alicante, junto al estadio del Hércules, José Rico Pérez.


Para más información e INSCRIPCIONES, visita nuestra página web: http://www.cbinnova.com .


Una vez recibida su preinscripción, le responderemos indicando el número de cuenta donde deberá realizar el ingreso y que, posteriormente para poder formalizar definitivamente su inscripción, deberá hacernos llegar vía email o fax.

El plazo de inscripción al Torneo finaliza el MARTES 11 DE MAYO. Si te gusta el baloncesto, si te apetece, si tienes tu equipo, si todavía no, si tienes buena mano desde la línea de 3, si no metes ni una pero te gusta pasarlo bien...NO TE QUEDES FUERA, TE ESPERAMOS!!!