A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 14 de abril de 2010

Se acabó lo que se dio.

El Madremia Canals perd a Onil front al Onil "B" per 87-54.

L´equip dirigit per Rafa Castells no va poder fer res front amb les actuacions arbitrals que feren que els canalins pergeren l´última opció per agarrar-se a la primera zonal, l´equip va mostrar la pijor cara de tota la temporada, errarem més dels 60 % dels tirs lliures i en la versió anotadora l´únic que es pot salvar va ser la de Pablo "Robin Hood" Beniel.

L´àrbitre auxiliar es va picar amb els jugadors canalins i abans de la mitat del partit ja va mostrar dos antiesportives amb la consenqüent expulsió a Quique Pedrón i poc temps més tard li pità dos tècniques seguides a Vicent Galbis que també sigué expulsat per part del mateix arbitre.

Finalitzat el partit Adrián Sancho es quedà dialogant amb el 2on àrbitre per tal de que ens explicaren ixes actuacions per part d´ell, a lo que després de dos o tres frases sense trellat acabà diguent "A MI NO ME VACILA NADIE" en eixe moment ens vam riure i ens anarem al vestuari, cregent que tal volta amb altres àrbitres el resultat havera sigut diferent. No expossarem els noms dels àrbitres perque cregem que no val la pena, ho senc pero aquesta setmana no podem possar "LOS ÀRBITROS ESTUVIERON MARAVILLOSOS"

Esperem que aquesta setmana front al Onix (altre desplaçament a Onil, esperant tindré millor arbitraje aunque sabem que el partit serà molt complicat donat que jugem contra el invicte Onix, grans amics, que ja tinguerem a la segona zonal fa dos temporades, esperem divertir-nos.



Per tal del Senior "A" - Hnos. Balaguer Canals, no va poder jugar front a l´Orihuela donat que al sopar que feren al bar "un tant peculiar, no possarem el nom per no fer publicitat negativa" tingué el menjar en males condicions i més de 7 jugadors confirmats patiren "gastroenteritis" que els feren impossible desplaçar-se al partit on també varen vorer perillar la peculiar paella de San Vicent, segons ens van comentar ahir, esperem una bona recuperació i que aquesta setmana li guanyen al Denia ja que es un rival directe a la tabla.



Per part del Junior - Sala Atena Canals
; acabà perdent contra el co-lider, el Santa Teresa fou superior a l´equip de Damián "Dusko" Ávila on poc a poc es veuen les millores de l´equip. El resultat final va ser de 47-82. Aquesta setmana els canalins jugaran a casa front al Denia un rival que es manté a la mitjana taula amb 13 victories, esperem que l´equip faça un bon partit.

No hay comentarios: