A Canals, fem Bàsket!!!

viernes, 10 de septiembre de 2010

Grups per a la Temporada 10/11

Ja estan a la web de Federació els grups de les diferents categories per a la propera temporada. http://www.fbcv.es/competi/distribucion/sr_m_auto.aspx

En Autonòmica podem veure com als amics del Xàtiva-Montesa els ha tocat de nou el grup d'Alacant, amb els gustosos viatges llocs tan bonics com Sta. Pola, Bigastro o Oriola. Serà complicat anar a vore'ls jugar fora de casa, donat que lo més prop que jugaran serà en Ontinyent, Villena, Onil o Gandia. Sort per a ells en esta nova temporada.

En Preferent, el nostre equip està ben situat geogràficament. Tenint a l'oest com a molt lluny Caudete; cap al nord, Almussafes i Benifaió; i en la costa, Dènia i Oliva. La resta d'equips i poblacions són: Enguera, Moixent, Tavernes de la Valldigna, Genovés, Xàtiva, Alzira, Carcaixent i Algemesí. Sorpren no veure ací inclosos als equips d'Alcoi, Onil i Ibi (que estàn prou més prop que Dènia o Oliva, per exemple).

Els grups de 1a Zonal també han eixit, encara que -per a variar- el que fa el repartiment deu de dedicar-se a altres coses en la seva vida, vist lo vist. Ja no per nosaltres, sinò perquè els del Perelló i Almussafes tenen que anar a jugar fins Benidorm i Novelda, respectivament (i al revés!). Encara falta per sortejar als equips de València i rodalies... a vorem què passa.

El cas és que estem prop d'Albaida, Genovés o Benigànim. Sorprén gratament veure al Castelló també al nostre grup. La resta d'equips són al voltant de la Mariola: Muro, Alcoi, Onil, Biar i Villena; interior d'Alacant: Elda, Monòver i Novelda; i el Almussafes... que pobrets, amb este grup, no sé què pinten ací, angelets. En fi, coses de Federació. Tirem de menys a l'Olleria, el Polinyà o la Font de la Figuera, que també tenien drets d'inscripció a 1a Zonal. I no entenc perquè ens possen a l'Almussafes i no al Sueca, Perelló, Cullera o Xeraco, per exemple.

De tot açó sabem que fins que comence la temporada pot variar, clar.

I del grup del Jùnior, millor no parle perquè és un poc psicodèlic. Encara està per quadrar a hores d'ara, i el Canals està junt amb el Moixent, Ontinyent, Alcoi, Banyeres, Ibi... (al loro!) la Nùcia i Villajoyosa. Per ara sols 7. I don't understand.


1 comentario:

Meneo dijo...

A la web de ACB.COM es parla del nostre grup de 1a Zonal!

http://foros.acb.com/viewtopic.php?f=33&p=18480918