A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 22 de septiembre de 2010

Noticies variades.

Aquest cap de setmana es realitzarà el Trofeu Fira per a les categories mes altes del club.

A les 16.00h. - Jugaràn els Cadets i els Juniors.

A les 18.00h. - Jugarà el Senior "B" vs N.B. Alberic.

A les 20.00h. - Jugarà el Senior "A" vs C.D. San Pedre Moixent.


Altra cosas es que ja està els calendaris dels equips federats a la web oficial de la FBCV
http://www.fbcv.es/competi/calendario/default.aspx?c=5847



I per fí la noticia que esperavem ja no caldrà anar a Alzira quan patim una molèstia ja que a partir d´enguany a Xativa ja hi haurà Clínica lligada a MAPFRE, a continuació vos posem les dades:

Centros de rehabilitación en XATIVA

CentroDirecciónTelefono
CLINCIA DE LA COSTERAC/ Caballer Ximen Tovia 2962287060

19 comentarios:

Meneo dijo...

Em... Madremia!! si a Xàtiva ja podiem anar! Ahí a la Costera ja anem fa dos temporades, des de que Federació funciona per Mapfre, bajoqueta!

Anónimo dijo...

Si pero LEGALMENT no es podia anar encara estem en continues conversacions entre MAPFRE i la FBCV per 2 o 3 antecedents que em tingut.

Adrian Canals.

El Killer d'Alberic dijo...

Enhorabona guanyareu!!
Perdoneu la trifulca del final.
Ha sigut un bon partit llastima el arbitre,el partit se li ha anat de les mans...,es la primera vegada que veig a Robert,Paco i Juan expulsats en un partit, els tres juntets.
Peró bé, en la nostra lliga pasa prou sobint lo dels arbitres.
Hem perdut el partit al segon quart, un abraç per a Bernat,David, Meneo i companyia, que tingau una bona tempora,teniu un bon equipet per a disfrutar en segona de federacio!!! Ens veillem en alguna pachanga o amistos.

Meneo dijo...

De nou una alegria vore't, Miquel. Sort per a vosaltres també. (per cert, nosaltres jugarem em Primera Zonal)

Anónimo dijo...

Pero que dius, elvis, si repartireu bofetades tot el partit?
Al vostre costat, els de canals pareguerem germanetes de clausura

Anónimo dijo...

On va estar l'equipas d'Alberic que venia a menjar-se el pavello? jo mes be pense que era un equip de boxing.
Per cert, el super base al qui meneo no podria furtar-li la pilota, va jugar?ah, seria el qui perdia tots els balons soletes, si, pot ser.

Anónimo dijo...

mikel no fases cas dels anonims, tens un bon equip i ací t'estimem molt.

Bernat

Anónimo dijo...

Ningu ha posat en dubte si l'equip de elvis es o no bo, el que si s'ha dit, es que son VIOLENTS, com el seu entrenador.
Aci a Canals, a ben segur, mes d'un seria apartat dels entrenaments.

El Killer d'Alberic dijo...

Gracies Bernat eres un crack en tots els aspectes. Açi tens la teua segona casa per jugar a basquet quan vullgues i David igual.
I si, ens faltava un base que tira com els angels i Power Pau que en unes semanetes ja estarà amb nosaltres.
I un altra cosa, veig prou de celets de gent que no dona la cara, de cara al meu amic Miquel. Que sera que Miquel a format un bon grup? O que alguns del vostre equip han estat apunt de vindre a jugar açi?
També opine una cosa, el dia que no tinga el dia Bernat anireu de cap, veig al Alberic un equip mes complet que el vostre en tots els aspectes i les circustancies de ahir totes a favor vostre, no deixaren exprimir tot el nostre potencial. Amunt Alberic!!!, amunt Elvis!! açi també tenim ja, basquet de qualitat. Tot gracies a Miquel.
Salva#15 amic d'Elvis.

Meneo dijo...

Bernat té ahí sa casa... David igual... val val XDDD em queda clar!! :P

No es piqueu, bajoques. Queda ben clar que nosaltres tenim un equip que s'ha de sostenir en una bona (i intensa) defensa, en l'encert dels tiradors i en la força de Rafa i Quique baix l'anella. Dir que "depenem de Bernat" no crec que siga del tot encertat. Clar queda que és un jugador amb molt de pes a l'equip.

L'Alberic compta amb Paco i Robert, que són dos grandíssims jugadors... però jo no crec que "depenga" d'ells. Al contrari, pel que vaig vorer ahir teniu més "fons d'armari". De fet, ahir vaig tirar de menys més tir exterior, que en teniu.

Lo dit, sort i quan vullgueu tornem a jugar. Per la meva part, encantat i ho sabeu. Un abraç!

El Killer d'Alberic dijo...

Meneo tu també home, es ta casa igual.
Per mi encantat de tornar a jugar.
Tindrà que ser ja en Juliol, perque tenim per davant mes de 50 partits esta temporada,34 de lliga,més 9 de copa,mes 9 de play offs,apart dels 7 que hem juat ja,imaginat lo llarga que es,un no parar,Elvis te molta feina en guany,amb nosaltres.
A vore si per al torneig de fira d'Alberic que es en estiu, puguera ser.

Anónimo dijo...

Killer, on estigueres ahir a l'hora del partit, bonico?
El maxim encistellador va ser Quique Llanera, el maxim rebotejador, Rafa Pobla, Bernat, molt bo el tio, com a molt optaria a les estadistiques de maxim tirador, i aixo si, els mes gorrinos com ho demostren les personals comeses, qualsevol dels vostres.
Besets.

Anónimo dijo...

Killer, quan vullgues una altra lliçoneta, no tens mes que demanar-ho, aixo si, dus diners i despres et pagues les cervessetes, que ahir se'n anareu per cames.

El Killer d'Alberic dijo...

Jo encantat de juar quan vullgau. A mi me encanta que me donen lliçons. Lo de les cervessetes a la próxima, si hi ha mes temps.
De veres no se piqueu, penseu en el partit que teniu contra el Albaida en la primera jornada, esta no es la nostra guerra, un plaer de rebre la vostra lliço i preparat per a un altra. Tot aço va de categoria per lo que esta per vindre. Vos desitge sort en primera zonal, nosaltres anem a fer malany per AUPA, que també es divertit i ja voreu els piques que hi han durant el any,al nostre blog.

El Killer d'Alberic dijo...

ah! i un altra cosa de monjetes de clausura res mamoooons. Tinc a 4 compnays escaldats. Un amb el nas reventat(manolo). Robert amb el llavi partit. Paco amb un altre llavi partit, Juan amb el genoll que pareix un cudol. Aixina que monjetes no sou. Que se preparen els equips de primera zonal,pobrets!!!

Anónimo dijo...

Resultara cert que alberic i canals estem germanats,mira que he intentat polemizar i res.altre tema,em sembla un error juntar la figura del entrenador-jugador a la mateixa persona,tot i q bernardo es molt valid.quique pedron

Anónimo dijo...

Miquel, em deixes bocavadat. Teniu un moderador per evitar descalificacions i apareixen fins a 12 vegades el terme IMPRESENTABLE al blog. Aquesta mensualitat, estalvieuse el pagament del salari, que deu estar de vaga.
Menciones la derrota front un equip plagat de jugadors procedents d'autonomica. Bonico, no t'equivoques, Bernat i Quique Llanera, 38 anys, David, 36, no deurien ser obstacle per a un equip tan fort com el vostre. A mes, i es el que jo em pregunte, perque no dius que perguereu front un equip cadet, tenint amb conter que el xavalet Sergio, qui juga mes de 25 minuts a la pista, te 15 anys, o Hugo, qui acaba de fer 18. Es mes, Madre, Rafa, Meneo, inclus jo, jugadors que particicparem al descens de categoria l'any pasat, res tenim a vorer amb els galactics, i tampoc apareguem als teus calculs. Estas tu una miqueta espabilat, eh?
Lliçons, pagament de cervessetes, germanetes de clausura, pretenien ser termes per fomentar el pique sa al blog. En quin cap cap que es puga considerar a l'equip on participen el jugador mes gorrino de qualsevol categoria o lliga, es a dir Madre, o al jugador que mereix el calificatiu de kickboxing, com a equip de mongetes?
Violent es aquell que no sap controlar els anims i arremet contra qui ell considera li ha faltat el respecte. No es propi de una persona com tu actuar de la forma que ho vas fer amb un col.laborador del club canals.
Nom i cognoms: Quique Pedron

Meneo (d'acord amb Pedrón) dijo...

Quique... ratifique les teves paraules.

Anónimo dijo...

Miquel, dona la sensacio que tot aquell qui pensa diferent a tu mereix la teua descalificacio. A que o qui pretens humiliar amb la menció d'un incident trist i lamentable com l'enfrontament entre dos companys? i tu eres qui diu voler aquest club?
Coneixes el concepte al mon del basket, ''falta personal''? et recorde que no te res a vorer amb l'actitud violenta, es algo contemplat al reglament, fins a cinc es poden cometre abans de quedar eliminat del partit. Saps que si la teua conducta habera sigut reflexada a un acta arbitral estaries uns partidets sancionat? i saps que si el disabte no te subjecte, ajudat, aixo si, de tres o cuatre persones, a mes, podrien haber-te denunciat. Abans de tornar a dir les coses que dius asesorat millor. Cuantes vegades t'han descalificat d'un partit, Miquel? a mi cap. Quantes tecniques t'han pitat per faltar el respecte o pegar patades al mobiliari? a mi cap.
Respecte al tema esportiu, que deuria ser l'unic protagonista al blog, cal comentar alguna questió.
Segons tu, tenim 6 jugadors galactics, procedents d'autonomica, que son, Bernat, Quique i David, sumen 112 anys entre els tres, baixaren de categoria per demerits propis,pero clar, a totes llums, uns cracks, Rafa el Tigre, juga dos partits a 1ª l'any pasat i caigue lesionat, total, 1 any sense jugar, , pero clar, son questions personals, i per tant, crack tambe, Ivan, no te fitxa per una lesio de la que esta esperant ser operat, ara, aixo si, juga a autonomica i damunt, l'entrena un exjugador ACB, per tant hipermegacrack, Hugo, cero minuts competitius a Autonomica, pero galactic tambe. La resta, morralla.
Una ultima questio? Nacional esta per dalt d'autonomica? Algu ha jugat a nacional del basket Alberic?
Miquel, crec que deuries centrar els esforços en millorar el rendiment del teu equip i buscar menys excuses per a justificar les derrotes.
Nom i cognoms: Quique Pedron.
Un abraç.