A Canals, fem Bàsket!!!

viernes, 1 de octubre de 2010

Aquest cap de setmana comencem la lliga.

L’equip de 1ª zonal del BC Canals iniciarà la competició enguany davant del que pareix un renovat i reforçat Albaida. El partit serà a les 18h al pavelló Ricardo Tormo de Canals. Després d’aquest partit ens vindran dos setmanetes de descans, ja que coincideix el paró pel pont d’octubre amb la jornada de descans. O siga que jugarem el primer i últim cap de setmana d’aquest mes. Açó ens pot venir bé per a tancar del tot la plantilla (convèncer a Ivan, Navarro... als dos :P) i per a vorer com roda la resta del grup.


Ja tenim, també, els horaris en els diferents pobles on jugarem enguany. Anem als que no els pareixen tan simpàtics, bé per distància, bé pel dia, bé per l’hora:

- Monòver: dissabte a les 20h.

- Villena: dissabte a les 16h.

- Novelda: dissabte a les 20:30h.

- Albaida: diumenge a les 11:30h.

- Elda: diumenge a les 18:30h.

- Alcoi: diumenge a les 16:30h.

- Onil: dissabte a les 20h.

- Almussafes: diumenge a les 10:30h.

(este és el que més em mola XD... Com tots els anys, un equip dels “extrems” del grup juga la carta del putejar als de més lluny amb l’horari. Nosaltres estem a 45 minuts, però als d’Alacant no sé jo si els farà massa gràcia)


Com sempre, al igual que ens passarà a nosaltres, caldrà estar pendents als possibles canvis d’horari. Nosaltres en casa, fins on jo sé, jugarem els dissabtes a les 18h. Falta saber en quina pista, li ho preguntaré al Míster per a que ens assabentem.


Si no m’enganye, tots els equips juguem a pavellons excepte els amics de Biar. Ací pareix que al fi començaran les obres del seu eternament dessitjat pavelló, però no estarà per a aquesta temporada. “Més val tard, que mai”, es sol dir.


Vorem com iniciem la temporada i d’ací a Nadal traguem una bona valoració, no sols de resultats (esperem que també), sinò també de bon nivell en el joc i físicament, que les lesions no apareguen i hi haja una dinàmica possitiva, en general. Hem de trobar tots els jugadors el "nostre lloc" i rol dins l'equip.


A més dels diferents blogs o webs dels equips, hem trobat a la pàgina de l’ACB.com un fòrum on es parla del nostre grup: http://foros.acb.com/viewtopic.php?f=33&p=18480918

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Fotree el Albaida...si que estan forts.

Anónimo dijo...

Qua pachoo con el albaidaaa!!cheee!! este no era el Alberic!!

Un alberiquense!

Meneo dijo...

L'Albaida, amb un molt bon equip, ens va passar per damunt a nosaltres que -si ja de per sí, tenim un equip correntet- tinguerem una baixa important i encara ens falten pulir moltes cos... bé, la veritat és que ens falta pulir-ho tot :)

Anónimo dijo...

lo que pachó es que el albaida era un buen equipo, no como el alberique que eran una banda de la liga UPA DANCE.
UN CANALENSE!

Anónimo dijo...

ola soc L'entrenaor del onil "b".asi en onil juguem ales 18:00 hores.o vam cambiar la 7mana pasada

Anónimo dijo...

si wem cambiat pot ser per mil motius q desconexeu...val?.entre.CD.ONIL "B".Sort!