sábado, 23 de octubre de 2010

Segon partit de lliga i victòria davant el Benigànim (61-68)

Primer que res, dir que hui ha sigut la Presentació de l’escola i club del BC Canals per a la temporada 2010-2011. Una ampla representació dels 10 equips que tenim enguany a Canals fent bàsquet s’ha donat cita este matí al pavelló. Agraïr la participació dels jugadors/es, pares i amics que s’han apropat i de la gent del Club que ha estat fent feina per a que puguera fer-se aquest event simbòlic i agradable que marca l’inici del nou curs.

De vesprada, el Sènior de 1ª Zonal ha anat a Benigànim a jugar davant l’equip del nostre conegut i apreciat Ximo Sanz (l’any passat, entenador ací). Bon equip el ganxut, amb una ampla banqueta i jugadors grans.

L’enfrontament ha anat en tot moment igualat. Parcials de 18-19, 16-13 i 17-15, aplegant a la fi del tercer quart amb un marcador de 51-47 per als locals. Errors típics d’inici de temporada als dos equips i una presió a tota pista del rival que ens havia incomodat al començar del partit, però després no faria massa mal.

Però en l’últim quart, un parcial de 2-17 per a nosaltres, ens ha possat per davant fins el final del partit. De fet, el Benigànim sols ha fet a aquest quart 10 punts, pese a les baixes que teniem per lesió i faltes personals. Els ganxuts s’han aplegar a possar a 4 punts, però amb els tirs lliures i una pilota furtada en l’últim suspir de l’encontre, hem aplegat a sentir el final amb un 61-68 al marcador del pavelló de Benigànim.

Felicitar des d’ací al Benigànim pel bon partit i lluita, i dessitjar-los sort en el que queda de temporada (excepte el partit de tornada en Canals, jeje); ánim Ximo, que estàs fent bona feina, segur. I també alegria per nosaltres, primera victòria de la temporada i la sensació de que rodant un poc més la màquina i millorant en molts aspectes, la lliga d’enguany pot anar ben bé.

Agraïr la presència en la grada de dos ultres ilustres com son el Sr. Casanova i el Sr. Aràndiga. Tenieu que vore’ls cridar, llançant papers a l’aire, animant, fent la ola... un show. I també del nostre estimat Miquel, acompanyat per Miqueliu, que també ens han aplaudit i animat. Gràcies a tots ells.

Tenim bones notícies des d'Alacant, on el Jùnior de Virgi, el "Sala Atenea Canals" ha guanyat el seu partit. Felicitats per ells, també.

La setmana que ve rebem al Biar, també amb un parcial 1-1. Qui s’avorrixca en casa i vullga vindre a vore’ns, serà benvingut a les 18h al pavelló Ricardo Tormo de Canals.