A Canals, fem Bàsket!!!

viernes, 29 de octubre de 2010

Partits d'Eurolliga i l'Aleví del Canals a la Fonteta




El passat dijous 21 d’octubre, el BC Canals va organitzar l’assistència de jugadors de l’Escola de Bàsket i acompanyants al partit d’Eurolliga entre Power Electrònics València i Panathinaikos. Degut a la precipitació de l’oferta (m´ho van oferir el dilluns per la vesprada-nit), no es va poder ofertar a més gent, així i tot vam poder juntar 58 persones.

Volem avisar que, per al proper dimecres 3 de novembre, el BC Canals organitzarà el viatge a València per vorer el Power Electrònics València - CSKA Moscú (entrada + autobús) per un preu molt econòmic, 13€. La intenció és que vinga molta gent perquè, gràcies a les bones relacions de gent del club amb les oficines del Power Electrònics, s’ha pogut aconseguir que al descans del partit l’equip Aleví del BC Canals jugue front l’Aleví del Power. Els interessats podran fer la reserva al pavelló, preguntant per Navarro (Coordinador del club) o bé per Paco o Ivan mateix.

D’altra banda, informar que aquest cap de setmana passat, els equips Cadet i Infantil han guanyat els seus partits. El cadet va guanyar en Albaida de 30, i l’infantil “A” va guanyar en Anna 29-87, cosa que els posa líders en la primera jornada.

Adjuntem algunes fotografies del passat partit contra el Panathinaikos, del mateix Director Esportiu del BCC amb Obradovic i de jugadors de l'Escola del BCC amb el jugador valencià Victor Claver

... per Ivan Ballester (Director Esportiu del BC Canals)



No hay comentarios: