A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 1 de noviembre de 2010

Segon victòria per al Sènior de Primera Zonal

El dissabte 30 a les 18h reberem al pavelló Ricardo Tormo al CB Biar, un equip molt canviat en dos anys i amb poques cares conegudes. Era el nostre segon partit en casa, en la quarta jornada, i després de la malfeta davant l’Albaida calia llavar la cara a la nostra pista. Sense baixes, al fi, però també sense comptar amb els jugadors del Júnior que habitualment ens tiren una maneta... tot no pot ser. Abans, el Sènior de Preferent havia perdut el seu partit davant l’Alzira i el Júnior havia guanyat de nou, enhorabona per a ells i ànim per a Juanvi i els seus. Cal nomenar que Ivan Ballester va fer d’entrenador improvisat -amb victòria en l’estrena- donat que Virgi va patir un problemeta de salut. Dessitgem que es millore de tot cor.

El primer quart va donar bona prova del que seria la major part del partit: domini baix l’anella i un equip visitant tancat prop de la zona. Va faltar rematar la feina, i mira que els nostres pelearen de valent. Mentres, el Biar ens igualava cada poc que ens allunyavem. Així i tot, al segon quart ens estirarem fins els 13 punts de diferència, amb una aportació ofensiva molt diversa per part dels nostres jugadors. Com cal esperar, Quique, Rafa, Bernardo i Javi, tingueren més protagonisme en aquest apartat i Madremía va colaborar amb els seus llançaments a mitja distància. Al descans, 31-23, i la sensació que no ens haviem anat més en el marcador per demèrit nostre.

Al tercer quart, de nou igualtat. Els visitants no pensaven rendir-se i nosaltres no ens feiem amb la fòrmula per a jugar bé més d’una jugada seguida. També és veritat que nosaltres donarem minuts als menys habituals, per a descansar la gent important, i els canvis no foren massa encertats. 47-41.

L’últim quart començà amb un parcial de 7-2 per a nosaltres i de nou tot pintava bé, fins que una sèrie de tècniques als de Biar emboiraren un tant el partit (que no havia estat dur, ni complicat per als àrbitres, pense jo). Tota la “retaíla” de tirs lliures, dos cistelles dels nostres interiors i un triple de Hugo, deixaven el marcador a falta de 3 minuts per al final del partit amb un avantatge de 22 punts (67-43). A partir d’ahí, ens van sobrar eixos tres minuts... en tots els sentits.

A la fi, 67-57. Guanyarem jugant mal... però guanyarem. A més, ja siguem sabedors de que podem fer molt millor les coses. Tots hem d’aportar el nostre granet d’arena fent el que cadascú sap fer i ha de fer per a l’equip. El proper partit, contra l’Elda (1-2) el diumenge a les 18:30h al seu pavelló vell de parquet.

Sort per als amics de Biar durant la temporada. Agraïr també la presència de la gent que ens va acompanyar en la grada durant el partit.