A Canals, fem Bàsket!!!

viernes, 5 de noviembre de 2010

Power València Vs CSKA de Moscú... i el BC Canals




Ahir dimecres, dia 3 de novembre, es va jugar en el pavelló de la Fonteta de Sant Lluís de València el partit d’Eurolliga entre el Power Electrònics València i el CSKA de Moscú. El partit, com bé podem trobar a les cròniques esportives, va acabar amb ampla victòria per als valencians. Fou un partit vistós, amb una forta defensa, molt d’encert en atac, jugades espectaculars... dels que fan afició.


Doncs bé, ahí en la Fonteta hi haviem un bon grapat de canalins i veïns de la Costera gaudint de tot aquell espectacle, però també formant part del mateix. I és que l’equip aleví de l’Escola del Bàsket Club Canals fou l’encarregat d’amenitzar els descansos del partit entre cada quart, jugant en eixa mateixa pista on més de 5 mil persones estavem presents en les grades. Acompanyant a aquest grup de joves esportistes canalins en esta experiència inolvidable, a peu de pista, hi eren el seu entrenador (Adrián Sancho), el Director Esportiu del BC Canals (Ivan Ballester) i en la grada estavem els més d’un centenar d’amics, familiars, jugadors i aficionats a l’esport de la cistella en Canals.


Del dia en el que l’escut de l’equip de bàsquet del nostre poble va omplir la pista de la Fonteta de Sant Lluís en els descansos d’un partit d’Eurolliga tan important, ens queda eixa gran festa que fou per als aficionats valencians, les cares d’orgull i alegria dels pares i mares dels menuts i menudes que corrien per la pista i -com no- les cares de l’equip aleví del BC Canals, nerviosos i entusiasmats amb la situació que estaven vivint. Donant-los suport hi erem veíns de Canals, l’Alcudia de Crespins, Montesa, Xàtiva, la Pobla Llarga, Alberic, Llanera... que conformem aquesta gran família com és el BC Canals.


També ens queden algunes fotografies que ací vos adjuntem (si clickejeu damunt de cadascuna, la podreu veure en gran tamany)...







Cal agraïr als components del BC Canals la seva feina al organitzar aquesta participació durant el partit, possar-se en contacte amb el València Bàsket i repartir les més de cent entrades per a tots i cadascuns dels que ho solicitaren. A la pròxima, més.

1 comentario:

Anónimo dijo...

¿adrian sancho es madremia? ¿madremia entrenador? madre mia...