A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 8 de noviembre de 2010

Tercera victòria de la temporada per al Sènior de Primera Zonal.

Ahir diumenge dia 7 acudirem al vell pavelló d’Elda (que mira que tenen un de ben bó i nou...) per jugar a les 18:30h davant un equip que portava un inici de temporada discret (1-2), que sabiem que comptava amb un equip jovenet, un bon joc interior i que la temporada passada eren molt forts a casa.

El partit va començar amb un primer quart en el que l’anotació fou prou baixeta (10-13) i on els dos equips descartarem el que anavem a fer. Els nostres problemes a l’hora de botar la pilota en eixe parquet que tingué temps millors, les pilotes que se’n eixien de l’anella i les concessions de tirs a mitjana distància propiciats pel seu bon moviment de baló, foren protagonistes en aquest període.

Al segon quart, amb els canvis, pegarem una xicoteta estirada i, encara que els d’Elda jugaren amb els seus dos jugadors grans, no els va fer massa profit ja que nosaltres correguerem un pelet més. Així i tot, sols quatre dels nostres jugadors anotaren en esta primera meitat del partit. Cal dir també que els rebots eren nostres, donada la força i ganes en que defenguerem ahir; tallarem, a més, un bon grapat de passes. Al descans: 22-30 i sensacions de que es podia millorar a soles que xafarem un pelet.

En la represa, ens possarem en pocs minuts amb 12 punts d’avantatge que, més o menys, es mantingueren tot el quart fins els últims 3 minuts. En aquest final del quart, bé per l’encert rival o bé per la nostra relaxació i concessions, els locals es possaren a 3 punts. I mira que nosaltres tinguerem ocasions de prop, llançaments còmodes i tirs lliures... però res. 42-47 abans de l’últim període.

Ací, de nou començarem forts (com tots els quarts) i un parcial de 4-13 en 5 minuts decantà ja el partit per al Canals, encara que els eldencs lluitaren fins lúltim minut. A la fi: 55-68 i ja estem en un bon lloc en la taula de classificació (3-1)

Com sempre, bones sensacions a ratos i el pensament de que podem i tenim que millorar moltes coses. Cal entrenar una miqueta més, aixó sí, i escapar-nos en el marcador quan pugam i no patir fins el final. Cal felicitar als joves d’Elda pel seu bon partit i animar-los per al que resta de temporada. Agraïr als nostres aficionats que vingueren fins Elda un diumenge de vesprada, el seu suport... quan no hi eren al bar vegent la F1.

La setmana que ve rebem a l’Alcoi (2-2) a les 18h en el pavelló Ricardo Tormo de Canals. Esteu tots convidats.