A Canals, fem Bàsket!!!

martes, 5 de octubre de 2010

1a Jornada

Primer partit i primera derrota. Erem sabedors del possible potencial de l’equip de la Vall abans del partit. Però, després del dissabte, ens queda clar que pot ser un dels “cocos” del grup. Si a aixó li sumem el baix rendiment de la majoria dels nostres jugadors, la baixa de Quique Fuentes i que era el primer partit “sèrio” que juguem enguany... dona el resultat que va donar: una palissa en tot el seu ampli terme.


I menys mal que ells baixaren el pistó, perquè hagueren fet un resultat encara més d’escàndol. L’Albaida conta enguany amb un bon equip en totes les línies, potser una mica curts de kilos i alçada en la pintura, però per a aquesta categoria van sobrats. Bon bot, tir, rodar pilota, moviments, rebot... xè, massa bé. Enhorabona pel partit i per l’equipet que han format.


Nosaltres, en general, hem de millorar-ho TOT. Uns hem de possar-nos a tó físicament, altres hem de millorar el tir, altres hem de saber el que és defendre en zona, altres hem de saber quin rol tenim a l’equip, altres hem de saber perdre, altres hem de saber animar en tot moment i no reprotxar, altres hem de saber tancar el rebot, altres hem de saber botar la pilota, altres hem de saber no perdre passes, altres hem de saber menejar-nos sense pilota, altres hem de saber llegir el joc tant en defensa com en atac... en fi, pare ja, perquè podria omplir massa troç :P i no és plan. Aquesta autocrítica és possitiva, tenim molt que millorar i jo pense que sí que podem fer-ho.


Als Júniors, que acabaven de jugar un partit, poc podem dir-los. Al contrari, agraïr-los i felicitar-los pel partit. Als més nous, animar-los i fer-los saber que també són importants i en quines coses ho són. I als més veterans, ficar-nos les piles més que la resta.

Fins el dissabte 23, que juguem a Benigànim contra l’equip de Ximo Sanz (santa paciència té l’home, cada cosa com siga), tenim mooooooooooolt per millorar. També sonen campanades de possibles reforços; com sempre, tot el que aplegue, serà benvingut. És clar que necessitem alçada, més centímetres; perquè Rafa no pot jugar 40 minuts per partit i Sergio fa massa bonament el que pot amb la seva edat.

Amb tota la raó del món, des del BC Canals se’ns ha demanat que canviem el títol del blog per a desmarcar-se totalment del que ací hi ha escrit (personalment crec que és una curiosa manera d’agraïr la nostra desinteresada tasca. Per sort, vivim a un país en que la llibertat d’opinió ha de ser respectada per llei, més enllà de la poca tolerància i autocrítica). Al igual que, també amb tota la raó i dret del món, els pares d’uns dels xiquets que aparèix a la foto del partit contra el Real Madrid ens ha “demanat amablement” que la llevem, donat que no volen –repetisc: amb tot la raó del món- que el seu fill aparega ací. Parlant s’entèn la gent.

Aprofite per recordar que si algú té qualsevol inconvenient amb els noms que aparèixen, les poques fotos penjades o els comentaris fets, pot i deu de ficar-se en contacte amb Adriàn o amb mí i rectificarem el que faça falta.

2 comentarios:

Vicent Galbis Calatayud dijo...

Yeee aso en ves de ser el blog no aficial del b.c. canals deuria dirse "BLOG OFICIAL DEL SENIOR B"...
A tot aso me interesaria tindre tambe la foto de equipo del "A", la del "B" ja la tinc ai prepara pa cuant se mocurrisca algo jajaja

Meneo dijo...

És fàcil, Vicent: ens passes (tu o qualsevol) el que vullgues/vullgau penjar sobre el primer equip i ENCANTATS nosaltres ho possarem al blog. Quant més sucre, més dolç.