A Canals, fem Bàsket!!!

martes, 22 de febrero de 2011

Señores! Divendres, festa!


Com sol passar tots els anys més d'una vegada... aquest divendres dia 25, a partir de les 20h no cal que aneu pel pavelló perquè hi ha PARTIT DE FUTBET dels regidors del PP de la contornà. Dona igual què hi facen al pavelló, dona igual que tan sols esperant-se dos horetes més no interromprien cap activitat en l'ajustat horari de la pista municipal... "Xè! que volem suar un ratet abans de sopar!" (cosa que em pareix de cine). "Xè que ens la bufa qui hi haja, anem nosaltres i tots els demés que es foten" (açó ja no em pareix gens bé).

En aquesta ocasió, serem el volei i el bàsket els afectats... justament divendres que, per motius de feina i estudis és quant més jugadors dels clubs poden anar-hi.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

No te quejes tanto ...

Anónimo dijo...

Inaceptable,dictatorial i esborronador

Anónimo dijo...

La mitja dotzena d'ous val 90 cèntims... que tal portar-los alli divendres i donar-los un ús, al igual que el partit de futbet... "lúdic" ???

Anónimo dijo...

Excelent proposta,cal practcar el llan?ament?

Anónimo dijo...

No te quejes tanto de qué? La gente utiliza el pabellón para entrenar... para luego rendir en los partidos, o por lo menos porque paga para ello... no hay derecho a que nos roben horas de entrenamiento para que ellos le den cuatro patadas al balón jodiendo a los demás... ya está bien por favor!