A Canals, fem Bàsket!!!

jueves, 10 de febrero de 2011

Prèvia al cap de setmana

Després de la jornada de descans per als equips Júnior i Sènior de Zonal... tornem a omplir la vesprada del dissabte al pavelló Ricardo Tormo de Canals:

L'equip Sènior de Preferent (6-9, 9è) reb a les 16h al CB Oliva (10-5, 6è). Després de la victòria davant el Dènia el dissabte passat, una nova victòria dels de Juanvi Francés els deixaria ja amb un peu dins per salvar la categoria, i refermaria la milloria de l'equip en l'últim mes, coincidint amb l'aportació de jugadors de l'equip de Zonal i la recuperació (en tots els sentits) de la majoria de la plantilla.

Per la seva banda, l'equip Júnior (8-6, 6è) -ja fora de la lluita per l'ascens- reb a un CB Alacant (6-7, 9è) que tampoc es juga res. Els de Virgi Castillo intentaran millorar l'imatge donada els últims partits amb jugadors recuperats, encara que també compta amb importants baixes per al que resta de temporada. El partit serà també a les 16h.

Nosaltres, en 1a Zonal (8-5, 7è), juguem a les 18h davant el Benigànim de Ximo Sanz (4-9, 10è) que lluita per mantindre la categoria. Continuem amb l'objectiu de fer un bon paper enguany quedant entre els 6 primers del grup. Amb alguna que altra baixa, esperem la recuperació de Quique Pedrón, Adrián Sancho o Pepe Salvador per a aquest partit. De totes maneres, s'ha convocat a dos jugadors de l'equip Júnior per a que ens tiren una maneta.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Qui espera la recuperació dels morralletes tenint als galactics, home?

Meneo dijo...

Ains... cansino...

Jo. L'espere i dessitje JO.