A Canals, fem Bàsket!!!

domingo, 20 de febrero de 2011

Victòria en Biar (55-62)

De nou visitarem la pista del poliesportiu de Biar (únic poble del grup sense pavelló) amb un oratge dubtós i gràcies que el vent ens va donar treva. Acudirem 6 jugadors a l'inici de partit, posteriorment vinguè Quique Pedrón i comptavem amb l'incorporació de Toni.

Partit molt igualat, de tantejos curts. On el Biar va aprofitar la seva major alçada per a encistellar prop o a mitja distància i nosaltres responguerem amb bones defenses (compensant l'absència de pívots) i llançaments exteriors. Parcials de 13-11, 14-16, 13-17 i 15-17.

El partit es va decantar de part nostra al segon i tercer quart. En el segon, els triples feren mal; i al tercer, al obrir ells la defensa, deixaren espai per a que jugarem per dins més còmodament. Un parcial de 10-0 en l'inici de l'últim quart va fer parèixer que el resultat seria diferent. Però, de nou l'aportació dels nostres exteriors, fou determinant en el marcador.

Felicitar al Biar pel seu partit i dessitjar-los sort per al que resta de temporada. Així com dessitjar-los que, al igual que s'han invertit diners per al futbol, padel, tenis, atletisme... l'Ajuntament de Biar també mire per ells i els posse d'una volta el dessitjat i promés pavelló.

Nosaltres rebrem la setmana que ve a l'Elda (3-12) amb l'intenció de seguir sumant i recuperar als lesionats i absents, així com la possible incorporació de Sergio al nostre equip.