A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 31 de enero de 2011

Perguem en Albaida

Diumenge passat, al pavelló del poliesportiu d'Albaida disputarem un bon partit davant el líder. Per desgràcia, acudirem sols 6 jugadors (com l'anterior partit diumenge de matí, sols que aquell dia vingueren dos juvenils i era davant el coliste. Res a veure) amb moltes ganes de possar-ho difícil, de donar guerra.

Els locals, amb el doble de jugadors, apretaren des de l'inici a tota pista i a nosaltres aixó ens va incomodar els primers minuts del partit. Balons perduts, passes dolents i precipitació (15-6). Encara que poc a poc ens acomodarem a la pista i al partit i funcionarem un pelet. A la fi del primer quart: 18-11. El rival ens havia fregit a triples i menejava la pilota de meravella, la nostra defensa feia aigües.

Al segon quart, molta igualtat. Intercanvi de cistelles, errors forçats, i per fi triples en els dos costats (he fet un pareado!!!). A falta d'un minut per al descans el marcador era 30-29. Sols que després ells feren dos cistelles més i nosaltres errarem les nostres de manera clamorosa. 34-29 al descans.

La nostra defensa i els ajustos fets no havien donat el seu profit. Està clar que no ens havien fet una sanguinaritat, però patíem quan circulaven la pilota. el que sí debiem millorar era en atac (menció a part els tirs lliures). Ara bé, ací ja les cames començaven a fallar, el cos demanava més aire i anar 6 tios amb una mitjana d'edat superior als 36 anys a jugar un partit diumenge de matí contra el líder... era algo poc recomanable. Si el cos falla, l'encert falla, la ment falla...

Represa i aguantem l'espenta local (41-38 en cin minuts), però un tanteig de 10-1 possava terra pel mig al marcador i la diferència ja no baixaria dels 7 punts en cap moment. 51-44 a la fi del tercer quart. El canvi de defensa havia sigut contrarrestat per l'Albaida de manera genial.

I l'últim quart fou un tràmit. Nosaltres, amb més cor que forces... i ells, sabent administrar bé la renta i fent-nos mal en els nostres espais. Al final: 70-57

Lamentem als amics de Muro, que vingueren a veure el partit, que no poguerem donar la sorpresa. Aixó haguera igualat la part de dalt de la classificació. Nosaltres, més no poguerem fer. Felicitar als d'Albaida pel seu bon partit i esportivitat. És curiós com un partit de "veteranos" és un maldecap de protestes i queixes... però predomina el joc net, sense faltes dures, sense males paraules, ni insults o amenaces, amb molt bon ambient i bon joc. OLE... aixó dona gust. Junt amb el Muro i l'Onil, són els candidats a pujar ara mateix i mereixcudament.

Per la nostra banda, fallarem molt cara cistella, no estiguerem encertats des de la línea de personal i la nostra defensa mai va incomodar als locals, per molt que la rectificarem. Menció apart al fet d'anar 6 al partit, però d'aixó ja en parlarem esta setmana. Al menys, esta volta, no hem repetit el "cuadro" del primer partit de lliga, on ens passaren per damunt jugant a mig gas. Tenim per davant una jornada de descans en Zonal i d'ací dos setmanes rebrem al Benigànim de Ximo Sanz (10é: 4-8).

En la resta de resultats del grup, no hi hagueren tampoc sorpreses. Destacar que l'Onil ja ha superat la xifra dels 1000 punts anotats esta temporada, enhorabona per a ells.