A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 24 de enero de 2011

Balanç al final de la primera volta

L'equip de 1a Zonal, amb 8 victòries i 4 derrotes, es coloca en una cinquena possició en la classificació del seu grup. Valoració molt possitiva i ilusió per al que resta de temporada, quedar entre els 6 primers seria un èxit. Cal resenyar que som el quint equip en anotació, però el tercer que més punt reb. A més, tres dels quatre partits perduts han sigut de pallissa.

L'equip de Preferent, 10é en el seu grup amb 4 victòries i 9 derrotes, està en una zona perillosa de la classificació. En esta segon volta deurà d'aplegar a les 10 victòries si vol assegurar la permanència.

En categoria Júnior, els xavals es troben en cinquena possició del seu grup de Zonal. Cal dir que hi ha molta diferència entre una part de la classificació i l'altra. 8 victòries i 4 derrotes és bon resultat a estes altures, encara que s'han perdut dos partits que perfectament hagueren pogut ser guanyats. És important el "rodatge" d'aquest grup de joves, donat que l'any que ve pujaran la majoria a categoria Sènior.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo no crec que la cinquena posició del junior amb 8 victòries i 4 derrotes siga bon resultat a aquestes altures, és més, crec que és pitjor resultat del que mostren eixes xifres... Un partit perdut per un punt de diferència contra un equip al que siguem clarament superiors, bé, un mal partit el té qualsevol... i els altres guanyats sòls perquè els altres equips són inferiors però en la gran majoria deixant sensacions no massa bones (o eixa és la meua opinió), però la falta de concentració y d'entrenaments seriosos han passat factura a les últimes 4 jornades on els equips als que ens hem enfrontat ja eren del nostre nivell, i on segons crec jo, s'han acabat les oportunitats q teníem d’acabar en posicions d'ascens. És el cas del Teixereta, Alcoi i Montemar on les diferencies al marcador van ser de -25, -54 i -28 respectivament. Partits perduts per, repetisc, FALTA D’INTENSITAT I SERIETAT ALS ENTRENAMENTS TANT COM FALTA DE CONCENTRACIÓ ALS PARTITS!! I el partit contra Moixent ja va ser algo increïble, +4 contra un equip de la part roïna de la classificació que es presenta al partit amb 5 jugadors per acabar el partit amb 4… i que d’haver dut un jugador més crec que hagueren guanyat, i els xavals s’ho mereixien. Sòls hi ha una resposta: que els duien més “ben posats”. Així que a espavilar-se o encara acabarem pitjor.

Pedro.

Meneo dijo...

Opinió personal meva... és que, efectivament, l'any passat el Júnior -amb pitjor equip- jugava amb molta més intensitat i concentració. Era una categoria més elevada, els rivals eren tots amb molt nivell (si no tots amb més nivell) i aixó dona un plus de motivació que enguany no es té.

Enguany, en la categoria més baixa de Júnior, hi han equips que són bandes (o més banda que nosaltres) i es guanyen molts partits... i hi ha eixa "falsa sensació" de que s'està fent millor que l'any passat.

Pues no. Jo sóc del pensament de que no es fa millor temporada quants més partits es guanyen. I també crec que quan més nivell tenen els rivals, millor es juga.

Com va passar fa 2 anys amb aquella bona fornada de jugadors de l'escola: Óscar, Pablo, Rubén, Javi, Guillermo, Modest... que guanyaren un fum de partits en Júnior Zonal (on eren "molt bons"), i després, la gran majoria d'aquell grup no aguantaren el nivell i exigència de la categoria Sènior.

Enguany, aixó sí, des de l'equip Sènior de 1a Zonal s'ha intentat donar minuts a jugadors Júnior. I ens agradaria continuar comptant amb 2 jugadors per partit. Ja no sols per nosaltres, també per ells.

Lamentablement, jo que solc ser optimista, pense que l'any que ve passarà el mateix o semblant amb tot aquest grup de xavals que porten molts anys en l'escola... però no els hem cuatllat lo suficient per a afrontar la categoria Sènior. Ojalà m'equivoque.

Anónimo dijo...

Buenas en el foro de la población de Albaida, ya se habla por encima del partido y del último encuentra contra el Benigánim, creo que sería bonito escribir una prévia para ver que se puede ver en los 2 equipos, como se presenta la cosa, así también la podríamos colgar en el foro de Albaida, un saludo para Canals, y son un equipo con veteranía y saber hacer, gracias por la victoria contra Onil, les dejamos el enlace;

http://boards5.melodysoft.com/app?ID=ALJUB

Meneo dijo...

Gràcies per l'enllaç. A vorer si tinc 5 minutets i faig una prèvia ;)

Penjaré el vostre Fòrum al de ACB.COM ( http://foros.acb.com/viewtopic.php?f=33&t=417361&start=0 ) per a que la gent també vos llegixca.

Un abraç!!

Meneo (amb paraula) dijo...

O siga, que em demaneu una prèvia... però no la feu vosaltres. Aixó està molt molt molt molt bé... xè.