A Canals, fem Bàsket!!!

miércoles, 19 de enero de 2011

Power Electrònics - Olympiacos

El proper dijous 17 de Febrer a les 20:45h es jugarà el partit d'Eurolliga de bàsquet pertinent al TOP-16 entre el POWER ELECTRONICS València - OLYMPIACOS grec.

Com ja va passar amb el partit contra el CSKA de Moscú, un equip de l'Escola del BC Canals amenitzarà els descansos d'aquest partit. En aquesta ocasió serà l'equip Benjamí, entrenat per Jorge Espinosa.

I, com també en aquella vegada, el BC Canals organitza venda anticipada d'entrades a preu asequible i també l'opció d'autocar. Preu per entrada: 5€. Preu d'entrada i bus: 12€. L'eixida en bus serà a les 19h des del Mercat de Canals. Les entrades es repartiran davant de les taquilles de la Fonteta entre les 20 i 20:30h.

Per a fer la reserva de tantes entrades o places al bus com es dessitge, cal apuntar-se i pagar al pavelló, bé al Coordinador (Navarro) els dilluns, dimecres i divendres; o bé al Director Esportiu (Ivan Ballester) els dimarts i dijous, de 17:30h a 19h. Per a qualsevol dubte o més informació, podeu possar-vos en contacte amb qualsevol persona del club.

Podreu trovar més informació, també, a la web oficial del club: www.bccanals.net

No hay comentarios: