A Canals, fem Bàsket!!!

domingo, 26 de abril de 2009

Ja hi ha campions per a Preferent i 2on Zonal

De part del BC Canals, de manera oficial, felicitar des d'ací als equips de MONTESA (campió del grup C de Senior Preferent) i BIAR (campió del grup E de 2on Zonal) pel seu triomf a la fi de la lliga. 

Uns com altres, han demostrat des de l'inici de la competició el seu lideratge i domini per damunt de la resta d'una manera regular i indiscutible. El fet de que abans de l'última jornada estiguen els dos clubs cantant l'aliró deixa ben clar aquest mereixcut premi. Dignes campions i dignes rivals.

Per aixó, repetim: ENHORABONA amics!! Ànim i sort l'any que ve allà on jugueu.

Un abraç.

5 comentarios:

Jesús dijo...

Gracies Adrián o Meneo, no sé qui es el que ha escrit el post. Recordar-te, si eres Adrián, que per a la temporada pròxima podriem organitzar un amistós.

sort la temporada vinent

Jesús del C.B. Biar

Anónimo dijo...

Gràcies!! Ara vos toca consolidar aquesta setmana la 2ª plaça.
Ens vegem en les paxanguetes!
Sergio Montesa

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

Jesús, disculpa pero al igual que Tele5 u otra cadena tiene errores, me he cargado la entrada de nuestro partido contra Pinoso con tu comentario, si eres tan amable me escribes otro? jeje.

Gracias y enhorabuena por vuestra primera posición en la liga, bien merecida.

Saludos y ya estamos en contacto.
Por cierto si quereis un amistoso , sólo teneis que decirlo.

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

Y a ti Adrian, felicidades también por vuestra buena temporada y suerte en lo que os queda y años venideros.

Dani.

vince dijo...

Des de huí mateix comunicar que s'obri de manera oficial el termini d' inscripció per a la segona edició del campionat de bàsquet de la Llosa de Ranes en conmemoració de les festes patronals.Termini que es mantindrá obert fins al 3 d'Agost.


-Per a inscriure's: fer entrega en ma dels 60€ de la cuota d'inscripció,i adjuntar un full escrit a ordinador,on s'especifique el nom de l'equip,el color de la samarreta,i els noms,cognoms i dorsal de cadascun dels integrants de l'equip.Nosaltres estem tots els divendres de 20:00 a 21:30 a la pista del poli de la Llosa de Ranes.Si preferiu fer l'entrega un altre dia,posat en contacte amb mi al telefon 685310687.(Vicent).La entrega de la cuota i del full deurá ser entragat obligatoriament abans del dia 3 d'Agost,en cas contrari l'equip no es considerará com inscrit al campionat.


-El Campionat tindrá lloc la setmana del 10 al 17 d'agost. Els dies de durada del torneig,aixi com el nombre de partits estará en funció dels equips participants.


-L'horari dels partits será: en cas d'un unic partit,aquest será a les 20:00.I en cas de ser 2 partits al dia,un a les 20:00 i altre a les 22:00.


-Els partits tindrán lloc a la pista del poliesportiu municipal de la Llosa de Ranes,a l'Avinguda Jaume Primer.Pista situada justament al costat del trinquet.



-Partits de 4 cuarts.Cada cuart tindrá una durada de 15 minuts a temps corregut.( aquest aspecte encara está per concretar).La resta de regles del partit en quant a faltes,fores etc, será com als partits de federació.


-Tots els components d'un mateix equip duran la samarreta del mateix color,amb el dorsal clarament visible.El color del pantaló es indiferent.


-Cada equip estará format per un mínim de 7 jugadors i un màxim de 12.


-El format del campionat será de lligueta,i posteriors eliminatories o final,en funció del nombre d'equips participants.


-L'equip guanyador será guardonat amb 100 € de premi.Amés de copa per al campió i per al subcampió.


-Campionat organitzat per el Club Bàsquet Llosa en col·laboració amb els festers de 2009