A Canals, fem Bàsket!!!

martes, 7 de abril de 2009

Possibilitats de subcampionat en 2on zonal

Si mireu la classificació a hores d’ara (jornada 23), estem en el quart lloc. I ara analitzarem les possibilitats que tenim de quedar subcampions.


  • Com veieu, estem empatats a punts amb el Villena, però el basketaverage (allí guanyarem de 1, i ací ens guanyaren de 2) els és favorable. Superar al Villena sols es possible si ells perden un partit. A ells els queda jugar contra el Banyeres (5è), Monòver (8è) i Pinós (coliste). O siga que tenen un calendari més propici que el nostre.
  • El Sax, amb un partit més i una derrota menys, és a hores d’ara l’únic al que podem agafar. Però per a aixó hem de guanyar-los tots els partits i contra ells guanyar d’almenys 8 punts (allí perguerem de 7). Ells la setmana pròxima juguen contra La Llosa i la última descansen… així que l’únic partit que poden perdre és el nostre.
  • El Biar és impossible ja agafar-lo. Encara que els guanyarem la setmana propera, li queden dos partits contra equips de mitat tabla (Bocairent i Albaida). Si hagueren guanyat esta setmana al Sax –ademés de fer-nos un favor- haurien cantat l’aliró.
  • El Banyeres, encara que sense fer ruido, vos recorde que encara està ahí darrere de nosaltres. I li queda jugar contra el Villena (3er), Carcaixent (6è) i La Llosa (penúltim).

A nosaltres ens queda rebre al Biar (1er), rebre al Sax (2on) i anar a Bocairent (7è). Dels sis primers equips de la tabla, siguem els que pitjor calendari tenim. El subcampionat soles passa per guanyar-los TOTS els partits, guanyant al Sax de més de 7 punts i esperar que el Villena punxe.

Així que a prendre-ho amb ganes i entrenar!!!

1 comentario:

Meneo dijo...

Hem aconseguit despegar-nos del Banyeres... hem aconseguit guanyar al Biar (líder fins la jornada 24)... hem aconseguit guanyar al Sax i superar-los en el basketaverage (líders fins ahir)... però el Villena no ha punxat en Monòver.

Una llàstima, doncs. Salvo ecatombe del Biar en Albaida, i del Villena contra el Pinós, la lliga 2008-2009 en aquest grup E de 2on Zonal quedará així:

- 1er - Biar
- 2on - Villena
- 3er - Madremia Canals
- 4rt - Sax

Gran temporada per als quatre equips, que han demostrat fins al final ser els millors de la categoria, amb moltíssima igualtat.

Per part nostra, ara podem mirar enrere i recordar el partit que deixarem perdre en 2 minuts en Sax... la raressa del partit en Agost... els ultims 5 minuts en casa contra el Villena... o la vergonya en Carcaixent.

Més enllà de que si ha vingut l'entrenador, que si han vingut els jugadors de Preferent, o que si han vingut els juvenils o erem quatre gats... una llàstima, xè.