A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 1 de marzo de 2010

El Madremia Canals cau en casa contra el 2on Classificat.

Aquesta setmana el segon equip del B.C. Canals va caure derrotat front a l´Alzira per 53 a 61.

L´equip dirigit per Rafa Castells sols va dispossar de 7 efectius per jugar a casa, i aixo que jugavem a casa, donat que el junior se n´anava a jugar a Alacant, els lessionats Rafa "El Tigre de la Pobla "Casanova, Miguel Arándiga, Ruben Oliver "Buti" i també per causes personals de Vicent Vallés i Quique Pedrón.

El Madremia Canals començà el partit amb un parcial 10-22 al primer quart que quasi sentencià el partit, l´equip anava un poc desorganitzat a l´atac i sense claritat a la defensa.
Al segon temps la cosa cambia i el Canals feu un parcial de 35 a 14 que feia sommiar amb la victoria front al 2on classificat. Però altra volta els àrbitres feren de les seues i es carregaren a 3 persones fent que el Canals disputasí l´últim minut de l´últim quart amb 4 jugadors al terreny de joc, fent impossible la remontada per part de l´equip local.

Aquesta setmana els passos d´eixida, les zones i les personales baix de canasta no eixistiren i damunt ens multen per no tindré delegat de camp al partit . I lo més fort de tot es que va estar plantat durant tot el partit darrere de la taula. Al acabar el partit i després de vore el que possava a l´acta l´entrenador va anar a recriminar lo possat a l´informe i l´arbitre deia que no era de veres, els Oficials de taula estaven riguen-se ja que ells si sabien que estava el delegat en el lloc oportú pero deien que el que manava era l´arbitre principal IMPRESIONANT. Agraïm la participació de Lluna, M, i de Galceran, R. però esperem que no tornen a vindré mai més.

A partir d´ara no anem a parlar més dels àrbitres perque setmana sota setmana estem sufrint i molt amb eixe aspecte, espere que l´any que ve este GRAN PROBLEMA, la FBCV s´encarrege d´aquest problema i que no hi haja gent tant INCOMPETENT amb aquest aspecte. Direm igual que aquell entrenador de futbol que després d´un gran "ROBO" al seu equip a les declaracions digué "LOS ÁRBITROS ESTUVIERON MAGNÍFICOS".

Per altra cosa l´equip estagué millor als tirs lliures 24/32 un 75 % dels tirs anotarem i destacant les puntuacions de:
Vicent "The Machine" Galbis: 30 Punts
Antonio "The Quick" Sanchis: 17 Punts


Per part del Senior "A" que s´enfrontà a L´Alfas del Pí que també caigueren per un 57-77.

A continuació La Crónica Setmanal de Miquel L´Elvis D´Alberic.

En primer lloc DEMANAR DISCULPES AL COLECTIU ARBRITAL si les meves paraules personalitzades amb un arbrit I AMB ELS ARBRITATGES DE ALACANT, els han pogut FERIR LA SEVA SENSIBILITAT NO ERA LA MEVA INTENCIO, ho dic pq dir un mateix el que pensa DE VEGADES ES CONTRAPRODUENT I FA MOLT DE MAL AL EQUIP. A partir d ara els ARBRITS ESTARAN SEMPRE MAGNIFICS. El public asistent al partit igual no esta d acord TOT LO MON HO VA VORE pero per els meus comentaris NO VAIG A FER LI MAL AL EQUIP AIXÒ MAí.
Ara ens enfrontarem al ALFAS equip jove amb un pivot de dos metres d altura amb bona penetració bon tir en suspensió INTENTA UNA ESMATXADA FALLANT LA PER EXCES DE CONFIANÇA, amb un ALER que es va lesionar FENT UNA ESMATXADA ESPECTACULAR, amb un base que feia el que volia penetrant un i altra vegada un equip jove amb defensa individual tot el partit, enfrontant el partit sense baixes dotze tios I MARRO PER AL ENTRENAOR TINGUENT A DOTZE TIOS E INTENTAR CONTENTAR A TOTS-no m agradaria estar a la pell de XIMO QUE DIFICIL QUE ES LA SEVA TASCA- començant el partit prou empanats siguent un i altra vegada superats per les seves penetracions les cuals ens constavem cistelles MOLT FACILS DEL RIVAL, arrivant a la conclusió dels dos primers quarts amb un tanteig de 32-39 i amb la sensació de que FENT LES AJUDES QUE CALIEN PER A EVITAR CISTELLES FACILS EN TINDRIEM OPCIONS.
A la represa les posesions ens feren mes ESPESES i unes quantes vegades estiguerem a tir de cop del alfas amb desavantages de 6 o 8 punts baix PERÒ ES CLAR enguany no es el any i si tant els jugadors interiors intenten de vegades fer mes coses de les que saben i fallen cistelles facils baix de cistella, SI POWER PAU, BERNAT GINOBILI, EL ASSASSI SILENCIÒS, IVAN JUGON tenen TIRS FACILS A SOLETES I LES FALLEN i si en cambi els jugadors del ALFAS faltant 1 segòn per acabar la posesió I EN TRES VEGADES CONSECUTIVES LA REBALLEN AMB GANTXOS IMPOSIBLES AMB TIOS DAMUNT I LES FAN front aixó no es pot FER RES. Al últim quart la impotència i les ganes de fer coses i guanyar ens va costar LA PITADA DE DOS TECNIQUES CONSECUTIVES PER AIXÓ PER PARLAR MÉS DEL COMPTE-alguns jugadors farts ja del tema- i va fer que la diferència es disparara del tot finalitzant el partit amb el tanteig de 57-77 i amb les segúents reflexions a tindre en conter:
El equip individualment es veu superat un i altra vegada per els rivals mes jovens, mes forts amb mes ganes de jugar que nosaltres, i aixi i front a equips jovens i amb fisic ens fan VEURE IMPOTENTS com encara que estiguem al partit NO ES PROU PER A GUANYAR ELS PARTITS. Inadmisible les cistelles nombroses del seu base baix la cistella SENSE ARRIBAR LA DESITJADA AJUDA.
Clar com al GOS FLAC TOT SON PUÇES els rivals EIXEN DE CANALS CREGUENT SE QUE SON NAVARRO I GASOL pq entrades inverosimils, tirs a la remanguille amb tios damunt i amb un segon per a finalitzar la posesio i VARIES VEGADES A LO LLAR DEL PARTIT ENTREN un es creu COLLONS QUE BON QUE SOM, i es que ENGUANY NO EIX RES I NO HI HA MES.
La SORT de la que l any passat no teniem queixa ENS HA ABANDONAT ENGUANY I SENSE SIGNES DE VORE LA ENGUANY.
Al equip a aquestos partits amb gent jove, amb pressio amb contacte amb joc fisic ens perguem en PROTESTES DEL TOT INNECESSARIES i ens consta LLAGUNES DE CONCENTRACIO que fan que el rival encistelle de manera facil.
Hi ha que finalitzar la temporada i açi trenque una llança PER ALS VETERANS DEL EQUIP que encara que estiguem PROU TOCATS i amb una edat per a coses mes suaus complisen anant als entrenaments ANANT A QUASI TOTS ELS PARTIS=gent casada amb xiquets que deixen a la familia per a gaudir d aquest joc i damunt enguany perguent els partits GENT GUANYADORA QUE SE N VA A SA CASA DE MOLT MALA LLET= i es una llastima que ELS VETERANS SE N VAGEN DE AQUESTA CATEGORIA AMB AQUEST REGUST AGRE DEL TOT PER COM ESTA DESENVOLUPANT SE LA TEMPORADA. Pero que ham de fer no puguem fer res ENGUANY ES AIXI IGUAL ENS TENIEM QUE HAVER QUEDAT A PREFERENT=facil de dir a bou passat= ara a intentar FINALITZAR LA TEMPORADA DE LA MILLOR MANERA POSIBLE I SI PUGUEM GUANYAR ALGUN PARTIT MES MILLOR I SINO NO PASA RES EL ANY QUE BE MES.
Els unics culpables de pedre els partits SIGUEM EL EQUIP no cal trobar hi fastames ni donar sempre les culpes als mateixos, ELS UNICS CULPABLES DE LES DERROTES SIGUEM EL EQUIP=l entrenaor, els jugadors, els directius tots junts siguem el equip= i ens tindrem que ensenyar a ASUMIR CULPABILITATS i a acabar la temporada de la millor manera posible ES FARA LLARGA AL FINAL DE VERITAT AQUESTA TEMPORADA MALDITA=pareix inclus un mal son o una pesadilla de la que no ens despertem mai.
Anecdotes per a contar EL GRAN BERNAT GINOBILI amb la sang ja de entrenaor em diu MIQUEL NO BOTIS A LES FINTES DEL PIVOT que despres entra i ens fa cistella, per a continuacio ELL MATEIX BOTAR A TOTES LES FINTES DEL SEU BASE QUE MAI LLANÇAVA SINO QUE SEMPRE PENETRABA, UYY BERNAT BERNAT PREDIQUEM UN POQUET AMB EL EIXEMPLE que la teoria ens la sabem tots pero i la practica.
P.D. La propera setmana a BENIDORM si es juga el partit el dissabte IGUAL S AJORNA I TOT anirem amb tot perdut a vore si aixi pugem donar millors sensacions i esser mes competitius.
P.D.2 Estic preocupat per el mal rollo de alguns jugadors que cuestionen del tot decisions tecniques del entrenaor CONSECUENCIA DE LA PERDUA DE PARTITS que desapareixerien en el moment en que TORNAREM A LA DINAMICA GUANYADORA A VORE SI TENIM MES SORT I PUGUEM GUANYAR MES PARTITS ES UN DESITJ.



Per acabar l´equip junior s´enfrontà al Xabia que també caigué per un contundent 83-53.

Ens ho conta a la seua crónica setmanal de Pedro Zuñeda:

- En Breu . -

1 comentario:

Anónimo dijo...

Esta vesprada del divendres a les 20:30h. el Basket Montesa disputarà el seu partit aplaçat davant el Pinós en el pavelló La Rutgla. Tenint en compte que és una hora on quasi tots ja han acabat de treballar esperem que l'afició recolze a l'equip anant al recinte esportiu. Vos recorde que aquest és un dels caps de setmana més importants ja que s'enfronta a dos equips que, de guanyar-los, el Montesa s'asseguraria estar a la part alta de la classificació.

VOS ESPEREM!!!!

i el diumenge a les 12h. també davant l'Altea....