A Canals, fem Bàsket!!!

martes, 30 de marzo de 2010

El Madremia Canals s´impossa al Sueca de manera contundent.

El Madremia Canals torna a guanyar, aquesta vegada fou a casa contra el Sueca.

Al partit del dissabte poguerem vorer al millor Madremia Canals sense dubte de tota la temporada. L´equip s´enfrontava a aquest equip amb la motivació de fer-ho millor que a l´anada donat que l´actitut mostrada per l´entrenador del Sueca va ser la d´un carabassa, donat que es va mostrar de forma molt xulesca cap a tot el Madremia Canals i l´equip no volia dissar-ho passar. No ens agrada parlar de la gent pero l´actitut mostrada per el mister va ser realment patètica. No te res que vore amb els jugadors que tots eren magnífics jugadors i persones.

Però anem al que anem, el partit va estar molt bé encaminat des de els primers compassos del partit el Madremia Canals tenía una superioritat aplastant sota a la defensa del Sueca i alternant contraatacs amb atacs pausats i dirigits molt bé, feia que l´equip local s´afiançaren poc a poc al marcador. Al primer quart els canalins consigueren un parcial de 31 a 17 que feia sommiar amb lo que sigué una abultada victoria, al segon quart el encert anotador del Canals baixà un poc i conseguí un parcial de 23-17, acabant al descans amb un 54-34 al marcador.
A la represa la cosa no cambià i als dos últims cuarts ferem un parcial de 49 a 25 favorable que deixa el marcador al 105-59 al final del partit.

A continuació expossem algunes puntuacions i ja podem saber que el BASKET-AVERAGE es va guanyar amb un +19 .

Vicent "The Machine" Galbis: 41 Punts

Antoniet "Revolution Man" Sanchis: 24 Punts

José Ramón "El rey de la Pachanga" Requena: 14 Punts

Vicent "Correcaminos" Vallés: 11 punts.

Pablo "Robin Hood" Beniel : 9 Punts

Quique "Quick Boxing" Pedrón: 6 Punts

Si als tirs lliures ens referim vam fer una bona papereta aquesta setmana: 23/29 = 79 % , molt bona estadística. Hem possat algún "Apodo" nou, espere que vos agrade.

Per part del Hnos. Balaguer Canals acabà perdent contra el Bigastro per un 84-91 després de anar guanyant quasi tot el partit i on els àrbitres no estigueren gens bé, ens ho conta Miquel L´Elvis d´Alberic:

En primer lloc i donat que JA HA SIGUT EL ÚLTIM PARTIT DE LA TEMPORADA crec que es pot fer un balanç del que esta siguent el any i de les ACTUACIONS ARBRITALS QUE ESTEM PATINT JORNADA DARRERE JORNADA. Es del tot INADMISIBLE que en CASA ens pitem COM SI JUGUEM FORA D ELLA. Un pot anar a alacant i ja sap AL QUE S EXPOSA-ARBRITATJES DOLENTS, FALTA DE RESPETE AL EQUIP , ETC- clar el que JA NO ESTA TANT CLAR ES QUE A CASA SIGA PIJOR EL REMEI QUE LA ENFERMETAT. Lo de dissabte es la GOTETA QUE OMPLI EL GOT. 55 tirs lliures llançats per el rival-EL CUAL EN VA FALLAR 20- 38 FALTES EN CONTRA 5 EXPULSATS-PER CAP DE BIGASTRO- FINALITZANT EL PARTIT ALS ÚLTIMS 5 SEGONS AMB 4 EFECTIUS, diuen que es el que va pasar al dissabte. NO DUBTEM QUE ELS ARBRITS ES PODEN EQUIVOCAR-ens equivoquem nosaltres continuament i no pasa res que açi ningú es profesional- EL QUE SE DEMANA ALS ARBRITS ES IMPARCIALITAT I EL QUE EN UNA CISTELLA ES FALTA RAPIDA I A CALLAR EN L ALTRA NO TE TINGUEN QUE PEGAR 3 MANOTADES PER A QUE ES PITE FALTA. En Alacant DEIXEN JUGAR i en cas de dubte en CONTRA, però es que en CASA ES MOLT MÉS PIJOR MATXAQUEN AL EQUIP LOCAL I NO PASA RES TOTA LA TEMPORADA, JA CREC QUE ESTA BE AIXÒ NO ÉS POT CONSENTIR, ALGO TINDREM QUE FER PERO QUE EN XAFIGUEM D AQUESTA FORMA ES DEL TOT INTORERABLE. El arbrit PRINCIPAL d aquesta setmana A.SAEZ no dubte que no siga BONA PERSONA-segurament ho será -però a nosaltres ENS TE TIRRIA I MOS MATXACA CADA VEGADA QUE ENS ARBRITRA. Seria convenient demanar a FEDERACIÓ que aquest arbrit pitara a altra gent i s oblidara del canals. DISFRUTARIEM TOTS. Aquesta reflexió la faig el dilluns de vesprada no quan s acaba el partit PER LO TANT ES UNA ACCIÓ DEL TOT PENSADA I EN GELAT. No puguem aguantar que ens HUMILLEN D AQUESTA FORMA UNES PERSONES QUE RECORDEM QUE SON ELS ÚNICS QUE COBREN D AIXÒ QUE ES DIU BASQUET FEDERAT AFICIONAT.
Respecte al partit era el dissabte de vesprada i haviem asistit a la pallissa del b front al sueca105-57 quan ens tocava a nosaltres enfrontar mos a un equip el BIGASTRO amb gent veterana en la categoria i en categories superiors amb la baixa del seu pivot 10 però amb molta alçada-QUE JO RECORDE 2 TIOS DE 2 METRES I UN PARELL DE 1,95- AMB BON TIR EXTERIOR, AMB MOLTA GENT EXTRANJERA I AMB EXPERIÈNCIA, un bon equipet situat a la part baixa de la clasificació i ho feien amb la baixa d'última hora de DIEGO FELIPE REIES DE L ALCUDIA amb faringitis però amb el retorn de POWER PAU-despres del seu viatge cap el marroc- i AL DESCANS S EN ANA PER COMPROMIS DE UNA BODA EL GRAN BERNAT GINOBILI-com sempre ell buscant el protagonisme-
Comença el partit amb un quintent del tot compensat amb QUIQUE EL WAPET DE LLANERA, POWER PAU, DAMIA SAQUILLE O NEAL, JORGE PASOS DE SALIDA i KOBE BRYANT NO NO EL GRAN BERNAT GINOBILI començant el partit amb un parcial que en altres circunstancies havera tancat el partit 20-1 en 6 minuts MAGICS amb tirs lliures del ELVIS, CISTELLES DE POWER - molt enxufat als primers minuts ON FIRE 7 PUNTETS, I GINOBILI, CISTELLA DE JORGE PASOS DE SALIDA, vamos un SENYOR PARCIAL a partir d aquest minut reaccioná el BIGASTRO i amb un parcial de7-16 posa el tanteig final de quart amb tanteig de 27-17. Els aficionats creien en la victoria CRASSO ERROR.

Segòn quart i amb cistelles del ASSASSI I un triple de ANTONIET THE QUICK posaba el marcador al minut 5 amb tanteig de 38-26. A partir d aquest moment comença el CONCERT DE XIULET DEL ARBRIT PRINCIPAL SR. SAEZ carregant de faltes personals als CANALINS I ESPECIALMENT EL SEU JOC INTERIOR llançaant ja el BIGASTRO 10 TIRS LLIURES SENSE FALLO siguent contenstat per dos cistelles de JORGE PASOS DE SALIDA I DE DAMIA SAQUILLE O NEAL posant a la fi del quart e tanteig de 47-40 i un tanteig al parcial de 20-23.

Al descans s incidía en que ens oblidarem del XIULET DE TORN i que anarem a guanyar el partit.

A la represa al tercer quart EL QUE ÚLTIMAMENT ENS ESTA PASANT dos triples consecutius del jugador visitant MOREY i una cistella del seu capitá MONSALVO-prou encertat tot el partit- posaren un parcial de 4-9 lo que estretaba i molt el resultat 51-48 minut 4, amb els següents minuts amb cinc punts consecutius del ASSASSI-TRIPLE INCLÒS- per a posar el 63-60 a la fi del tercer quart i amb un parcial de quart de 16-20 a favor del visitant que acudiren a la llinia de tirs lliures en 6 ocasions.

Al últim quart vingué EL CONCERT DE XIULET MÉS ESPECTACULAR MAÏ VIST 1 COLUMNA I MITJA DE ACTA 32 TIRS LLIURES LLANÇATS PER EL BIGASTRO PER TANT SOLS 8 LLANÇATS PER EL CANALS, 5 EXPULSATS DEL CANALS PER CAP DE BIGASTRO, CARREGANT SE EL ARBRIT PRINCIPAL REPETISC SR. SAEZ ELL SOL EL JOC INTERIOR DEL CANALS
Clar el BIGASTRO al minut 5 del últim quart ja havia llançat 10 tirs lliures posant el marcador en 64-71. Però en un últim esforç el CANALS ES VA APROPAR FINS AL 72-73 al minut 7 i amb dos posesions per a posar se'n per davant FALLANT LLASTIMOSSAMENT AQUESTES OPCIONS ENTRANT UNA ALTRA VEGADA A ESCENA ELS ARBRITS PITANT FALTES I MES FALTES AL CANALS LLANÇANT EL BIGASTRO 20 TIRS LLIURES EN 3 MINUTS --OJO AL DATO-- quedant se el CANALS AMB 4 JUGADORS ELS ÚLTIMS 5 SEGONS I AMB DOS JUGADORS MÉS EN 4 PERSONALS EN UN PARTIT DEL TOT NET PER ALS DOS EQUIPS finalitzant el partit amb tanteig de 84-91 i el quart amb parcial de 21-31 per als visitants.

Conclussions POST PARTIT 5 JUGADORS EXPULSATS ALTRES DOS EN QUATRE PERSONALS PER CAP DEL BIGASTRO 38 FALTES EN CONTRA PER NOMES 22 DEL BIGASTRO- i aquestes repartidetes- tot el joc interior del canals expulsat EN UN PARTIT NET PER TOTS DOS COSTATS, una FALTA ANTIESPORTIVA ACABANT SE EL PARTIT A DAMIA SAQUILLE O NEAL per i segons el SR. SAEZ "ES QUE TE HE VISTO QUE TENIAS INTENCIÓN DE ZANCADILLEAR I POR ESO LA HE PITADO" VAMOS DE CIENCIA FICCIÓ, més conclusions IMPOSIBLE NO SR. SAEZ.
COM BE DIRIA EL SR. PORTUGAL DESPRÉS D UN PARTIT ELS ARBRITS ESTIGUEREM MAGNIFICS MAGNIFICS PERÒ PER AL BIGASTRO.
Dispose del ACTA DEL PARTIT per si algú te interes en vore la. AÇO NO AMAGA LES MANCANÇES DEL EQUIP AL CUAL NO SE LI POT ESCAPAR MAÏ DE LA VIDA UN PARTIT QUE GUANYA PER 20-1 AL MINUT 6.
P.D. Aquesta rel.lació AMOR-ODI amb el SR. SAEZ no es LA PRIMERA VEGADA QUE ENS PASA NI tant sols a aquest club-NO DUBTE QUE SERA UNA BELLISSIMA PERSONA PERÒ A NOSALTRES ENS TE TIRRIA, PREGARIA A FEDERACIÓ QUE AQUEST ARBRIT NO ES TORNARA A PITAR MAÏ MÉS -
La propera setmana DESCANS PER PASQÜA I DESPRÉS LA TRACA FINAL I FORA DE CASA TOTS ELS PARTITS FRONT AL ORIOLA-aquest partit sera un tràmit al que tindrem que acudir per a pedre- i PRINCIPALMENT FRONT AL XABIA DENIA I ONTINYENT en el que puguem SUMAR SI ENS DEIXEN ALGUNA VICTORIA MÉS
QUE PASSEU UNES BONES PASQÜES.

Pel que fa el Junior - Sala Atenea Canals també acabà perdent 67-54 contra el Pego, ens ho conta Pedro Zuñeda: