A Canals, fem Bàsket!!!

lunes, 15 de marzo de 2010

El Madremia Canals s´impossa al Alcoy.

El Madremia Canals torna a guanyar un partit que a priori era complicat, ja que la setmana passada els d´Alcoy guanyaren de 40 punts de diferencia al Sueca i sobrepassaren els 100 punts.

Els canalins feren una bona defensa alternant tant zona com al home i ofegaren el atac del rival, que així i tot foren capaços de fer 87 punts.

El Canals tingué tot el partit el marcador a favor fins al tercer quart i quan el Canals baixà els braços el Alcoy va tindre el marcador uns minuts a favor.

Després de fer una zona pressionant al final del 3er quart el Canals fou capaç de robar el baló a unes quantes jugades el que varen fer que tornaren a controlar el marcador i al final del 4t quart el partit va entrar a un intercambi de tirs lliures que feren acabar el partit amb el 92-87 al marcador.

Quarta victoria del Madremia Canals que espera tornar a guanyar la pròxima setmana per tal de eixir dels llocs de descens.

Cal destacar del partit:

Les puntuacions de:

Vicent "The Machine" Galbis: 29 Punts.
Antonio "The Quick" Sanchis: 28 Punts.
Vicent Vallés: 14 Punts.

Del Senior "A" - Hnos. Balaguer Canals podem destacar la gran victoria front al Pinos que dona una altra alegría a l´equip de Ximo Sanz, adjuntem la crònica setmanal de Miquel L´Elvis d´Alberic:

Vesprada de basquet per a un servidor. Just a les 16:00 hores partit de la lliga AUPA que enfrontava al equip del meu poble front a uns xavals de valencia amb victòria dels primers en la prorroga i per un punt. VE LO DE LA LLIGA AUPA NIVELL MOLT BAIX. Despres i sense pedre temps anar a MONTESA a vore en acció a UN EQUIPAS EL MONTESA-en tots els sentits de la paraula DONA GUST VORER LOS- que s enfrontava front AL ÚNIC EQUIP INVICTE QUE HI HAVIA A LA CATEGORIA EL ORIOLA. Quin partit pareixia DE CATEGORIA NACIONAL DONA GUST VORE COM JUGUEM EN EQUIP EL MONTESA ESPECTACULAR TEMPORADA. Sols vaig vore dos quarts DESPRES EM DIGUEREM que hi havia guanyat ENHORABONA PER ELLS I PER AL SEU PRESIDENT MAGINIFICA PERSONA ALEJANDRO, tot el que vos pase es poc. NO DUBTEU QUE PASAREM MES COPS A ANIMAR VOS I EL BENIDORM NO LI ARRIVA LA SANG AL CAP(i això que depenen d ells mateix). Al descans del partit de MONTESA, vaig conversar amb LAKERS i en primer lloc li vaig preguntar com estava DIGUENT ME QUE JA ESTAVA PROU RECUPERAT, recorda lakers YOU NEVER WALK ALONE i després conversarem de BASQUET DE TOT UN POC ELL JA SAP.
Apresseta cap al pavelló per a jugar front al PINOS equip jove amb no massa alçada pero MOLT ATLETICS TIRANT TOTS DE 3 PUNTS fent los AIXI UN EQUIP MOLT DIFICIL DE DEFENDRE, amb bona pressió un equip QUE HI HAVIA GUANYAT EN NOVELDA, EN ALACANT un equip jove i BEN ARMAT. Nosaltres afrontarem el partit amb les baixes de CARLOS RAZA BLANCA TIRADOR-baixa definitiva per motius personals- I DE POWER PAU que el home ESTAVA LESIONAT I VOREM SI POT JUGAR L ANY QUE BE, i amb dos jugadors que s havien cascat QUASI TOT EL PARTIT AL B-victoria front el Alcoi-, i com el últim partit a casa jugarem a una cantonada FENT LA PISTA MÉS ESTRETA I DIFICIL PER AL NOSTRE JOC. Comenca el partit amb el cinc inicial MIQUEL EL ELVIS, BERNAT GINOBILI, IVAN JUGON PASTOR, DAVID HOOPS HOOPS LLOBREGAT i JORGE PASOS DE SALIDA ESPINOSA-jorge qui t haja tret el nom que li entre, comencant el partit DEL TOT ENXUFATS posant mos al minut 5 amb parcial de 10-5 amb cistelles de JORGE-MOLT ENXUFAT TOT EL PARTIT-, tir lliure de MIQUEL i del propi BERNAT GINOBILI, produinse eixe moment una lleugera milloria del equip visitant al minut 7 17-9 acabant se el quart amb UN TRIPLE PRODIGIÒS DE FELIPE REIES DE L ALCUDIA DESDE EL CENTRE DE LA ZONA posant el marcador al primer quart amb un tanteig de 25-18. AÇI AL PRIMER QUART ES VA PRODUIR LA JUGADA DEL PARTIT FETA PER EL GRAN BERNAT GINOBILI QUE DESPRES COMENTAREM EN PROFUNDITAT.
Al segòn quart intercamvi de cistelles afavorint una miqueta aquesta alternança al equip visitant arrivant al minut 5 del quart amb tanteig de 31-28 fins a eixe moment el equip visitant tan sols ens haviem fet 3 TRIPLES, la defensa estava funcionant RECORDEU ZONA EN AJUSTOS, fins el final de quart i amb cistelles de BERNAT GINOBILI(un triple als dos primers quarts i cinc puntets i bona direcció JA ERA HORA CABRÓ), FELIPE REIES DE L ALCUDÍA, EL ASSASSI SILENCIÒS JORGE i un triple de ANTONIET DE QUICK, arrivarem a la fí dels dos primers quarts amb avantage de 43-40 i la sensació de QUE PODÍA SER LA TERCERA VICTÒRIA. Al descans XIMO incidía EN QUE NO ENS ADORMIREM I CONTINUAREM IGUAL. Als dos primer quarts el ASSASSI SILENCIÒS duia 9 puntets, i prou enxufat RECORDANT EL JUGADOR DECISIU I DETERMINANT DE L ANY PASSAT.
Clar no teniem que eixir confiats al tercer quart NO ? POS CAGUERA DE BOU i a la represa un parcial de 0-7 posa PER PRIMER COP AL PINÒS PER DAVANT 43-47 contestat per un SAQUILLE O NEAL PODERÒS I ESPECTACULAR -per a mi la clau del partit va estar en la SUPERIORITAT EN LA PINTURA DEL EQUIP-possant al minut 5 amb cistella de FELIPE REIES DE L ALCUDIA el empat 49-49 encadenant el ASSASI SILENCIÒS dos triples i una cistella als tres minuts posteriors possant el partit 57-52 finalitzant el quart amb un tanteig de 63-59 i tot per DECIDIR AL ÚLTIM QUART.
Aquest últim quart comença amb dos triples i dos tirs lliures del equip visitant contestades per cistelles de dos i un triple de ANTONIET THE QUICK possant un tanteig al minut 4 de 70-67 i tot el partit PER DECIDIR. Però açi IMCOMPRENSIBLEMENT FINALITZA EL PARTIT PER AL PINÒS empenyat una vegada darrere vegada en tirar de 3 o fer penetracions imposibles. EL CANALS LI VA ENDOSAR AL PINÒS un parcial de 9-0 possant el marcador amb tanteig de 79-67 havent al minut que restava intercambi de tirs lliures finalitzant el partit amb el tanteig de 81-69. HI Havia arribat la TERCERA VICTÒRIA. Tanteig dels parcials 25-18 al primer quart 18-22 al segón quart amb el tanteig de 43-40, 20-19 al tercer quart amb tanteig de 63-59 i finalment 18-10 amb el tanteig final ja esmentat de 81-69 DESTACAR QUE TOTS ELS JUGADORS DEL CANALS APORTAREN PUNTS AL TANTEIG destacant com sempre el ASSASSI SILENCIÒS amb 19 puntets, ben secundat per JORGE ESPINOSA amb 13 puntets, destacant la gran tasca en la direcció de BERNAT GINOBILI, IVAN JUGON PASTOR, ANTONIET THE QUICK, la TREMENDA SUPERIORITAT AL JOC INTERIOR MANIFESTADA EN DAMIA SAQUILLE O NEAL, FELIPE REIES DE L ALCUDIA.

LA JUGADA DEL PARTIT: Al finalitzar el primer quart el CANALS MENEJABA D UN COSTAT AL ALTRE LA PILOTA I CONTRACOLP DEL CANALS PASES PRECISOS I EN Això que ESTABA A SOLETES PER A ENTRAR A LA CISTELLA BERNAT GINOBILI donant li el company la pilota, però en eixos moments BERNAT ES VA RELLISCAR, perguent la pilota VEGUENT POSTERIORMENT COM EL PROPI BERNAT NO S HAVIA ADONAT QUE LA PILOTA NO ESTABA AL SEU PODER ENTRANT IGUALMENT A CISTELLA COM SI TINGUERA LA PILOTA.
P.D. tercera victòria de la temporada , JO CREC QUE HI PODIEM HAVER GUANYAT UNS DOS O TRES PARTITS MÉS, i la propera setmana a MONTEMAR equip jove ben treballat amb BON TIR EXTERIOR però GUANYABLE. Esperem que aquest partit VAGA LA GENT QUE ACUDÍ A AQUEST ENCONTRE.
P.D.2 Fel.licitar novament al MONTESA I AL SEU PRESIDENT AL CAPDAVANT I ALS SEUS JUGADORS, per la victoria front el INVICTUS ORIOLA que eixi de MONTESA PERGUENT EL PRIMER PARTIT Enhorabona per ells JUGUEM COM UN AUTENTIC EQUIP DONANT GUST VORE LOS. El equip de BENIDORM TE LA POR FICADA AL COS.

Per acabar contem la nova derrota del Sala Atenea Canals, els de Damian "Dusko" Ávila feren un bon partit contra el segon classificat, el Benidorm, que acabaren perdent per 76-62.
Adjuntem la crònica realitzada per Pedro Zuñeda:

El junior Sala Atenea Canals va viatjar a Benidorm amb l’absència de Anderson i Ademar.
Els visitants van donar la sorpresa front al tercer classificat, encara q no van poder endur-se la victòria.

També cal dir que el Canals va arribar al partit i sols va poder calfar 7 minuts, a més sols eren 7 jugadors. El partit va estar molt igualat des de el principi fins al final, fins que a l’últim quart, els locals van aconseguir posar-se 5 punts per davant, que poc a poc van anar a més.

La primera part va acabar amb anotacions idèntiques per als dos equips, al igual que el tercer quart, el Sala Atenea Canals estava aguantant be, però finalment no es va poder competir a l’últim quart.

Cal destacar la millora d’aquest equip respecte el principi de la temporada, tant en defensa com en atac, ja que a la primera volta, el Benidorm va guanyar de 54 punts, a més, l’anotació va estar prou repartida, cosa que indica que es va jugar en equip. En conclusió, un partit amb molt bones impressions i esperem millorar més per tal de guanyar partits, o al menys per a poder disputar-los fins al final.