El Madremia Canals guanya al Biar a un partit èpic.

El Madremia Canals s´impossà al Biar a un partit ple de successos.

El diumenge l´equip dirigit per Rafa Castells va viatjar amb les absències de Miguel Arándiga, Rafa "Home Major" Casanova per lessió i Vicent Vallés per problemes personals fins Biar.

On no varem poder jugar per la plutja i al ser un camp a l´aire descobert; pero després de l´acceptació de l´equip arbitral i nosaltres ens desplaçarem al pavelló de Villena per tal de jugar l´encontre.

El Madremia Canals va ixir sense convicció alguna i deixant molts forats a la defensa per tal de que Biar feren canastes a 3 o 4 metres relativament facils, donat el mal joc dels canalins al final del primer quart el marcador reflexava un 26 a 4 que quasi sentenciaba el partit.

A partir d´ahi l´equip no tira la tovalla i apretà un poc en defensa i soportà el 2on i 3er quart amb realment un intercambi de canastes on ferem un parcial de 28 a 33 a favor de nosaltres i on el marcador encara reflexava un 54-37.

Però a l´últim quart el Madremia Canals aconseguí desbaratar el joc del Biar i feu una defensa espectacular on poc pogueren fer l´equip local i després d´haver estat 24 punts per davall quan quedaven 5 segons per acabar el partit el marcador reflexava un 64-65 per al conjunt canalí i després d´un intercambi de tirs lliures el partit acabà amb un 66 a 67 per al Madremia Canals.

Al acabar el partit l´equip alacantí no podía creuse-ho i van estar més de 20 minuts encarats a l´àrbitre diguent que "ens havia regalat el partit", la qual cosa no podiem creure ja que quan quedaven 2 minuts per acabar el partit els regalaren a ell una canasta que feren després de 3 segons que pitarà la taula fi de possesió, incomprensiblement donà la canasta per vàlida, pero com hem dit a cròniques anteriors, no anem a parlar més dels àrbitres aixina que
"LOS ARBITROS ESTUVIERON MARAVILLOSOS" recordeu? .

En aspectes estadístics podem reflexar :

El 24/29 en tirs lliures, un 83% d´acert, hem millorat molt amb equest aspecte.

i les puntacións de:

Vicent "The Machine" Galbis: 34 punts
Antonio "The Quik" Sanchis: 17 punts

Al Senior "A", podem destacar la valentía dels jugadors del Canals que visitaren el pavelló del segon classificat, El Benidorm , amb tan sols 7 jugadors. A continuació la crónica setmanal de Miquel L´Elvis d´Alberic:

Avui en la crónica ens riurem a monto, no per la derrota-una mes- sino per les anecdotes anteriors i posteriors al partit. Eren les 16:00 hores i al pavelló de canals tant sols hi havien quatre persones, als pocs minuts aparegueren 3 persones mes en total 7 valents, QUIQUET EL WAPET DE LLANERA, POWER PAU(l home tocat i tot hi va vindre), EL ASSASSI SILENCIÒS, JORGE, BERNAT GINOBILI,MIQUEL EL ELVIS I DIEGO FELIPE REIES DE L ALCUDIA, set valents els demes a on estaven IVAN JUGON segons ell FENT UN TREBALL, DAMIA SAQUILLE O NEAL sense noticies d ell, ANTONIET THE QUICK missing, i el únic que avisa en temps per compromis institucional era DAVID HOOPS HOOPS,els altres la majoria GENT JOVE ESBORRATS, AIXO ES DIU COMPROMIS AMB L EQUIP AIXO ES EL FUTUR DEL BASQUET CLUB CANALS. Dels 7 que anarem a jugar 3 tios amb 37 anys i un altre amb 39 anys i tocat de l esquena pero anant al partit NO ES PODIA NI MOURE EL POBRE PAU PERO AL PEU DEL CANO. Els veterans si que DONEM EL CALLO, el any que be estarem tots juntets al EQUIP DE VETERANS vorem que fan els jovens. Ens dirigim cap a BENIDORM en dos cotxes i açi arriva la primera anecdota ja que el cotxe de DIEGO FELIPE REIES es va pedre i arriva faltant 5 minutes per al comencament del partit. La cosa pintava malament per a enfrontar mos front a un equip el BENIDORM que va segon clasificat que tenien la baixa MOLT IMPORTANT DEL SEU BASE BENAVENTE-un crack en tots els sentits de la paraula- però que havien fitxat a un jugador de color de cognom DOMINGUEZ amb una pinta de jugador america impressionant, tambe disposaven de un aler molt bo MARC LLOBET que ens va fer 6 triples alguns de 8 metres, equip per cert que hi havia perdut tant sols 3 partits, els dos contra el lider ORIOLA de 3 i 1 puntet respectivament i un altre front als amics de MONTESA de 23 puntets-que ells-ELS DE BENIDORM ES CLAR- afirmen que en eixe partit el seu aler MARC LLOBET no en clavaba cap ni cap jugador TAMPOC vamos ells afirmen que un partit extrany en el que no ens entrava res. La cosa de principi pintava prou malament JUGAREM AL PAVELLO DE FOIETES ,una llastima no vore el SUPER PAVELLO QUE TENEN DE NOU PERO ESTAVA OCUPART, i el partit comença amb TRES triples, un a taula i tot, dels seus dos millors homens MARC i el tal DOMINGUEZ i amb un parcial de 12-2 ens posava en el pijor dels casos ELS QUE SE VENIA DAMUNT PENSAVEM ALGUNS, res mes lluny de la realitat i amb una magnifica direcció de BERNAT GINOBILI-unic base disponible per al encontre- autor tb de 2 triples i amb el ASSASSI SILENCIOS amb dos triples més ens posavem al finalitzar el quart amb un tanteig de 22-22 i els set valents-quatre iaios i tres xiquets- donant el callo com es sol dir. Clar al segòn quart el cansanci es tenia que notar i un parcial de 15-3 ens posava en desavantage de 37-25 arrivant a la finalització del quart amb un desavantage de 47-35 i amb els jugadors canalins PROU CANSATS-si un juga el que juga quan ha de jugar més pos es cansa més- Fins a eixe moment el seu aler MARC ja en duia 3 triples i un bon grapat de punts, alguns dels triples de 8 metres NO EXAGERE.
A la represa la consigna era la mateixa però amb el inconvenient de que POWER PAU que havia eixit a jugar el segón quart no es podía ni moure i per lo tant era baixa definitiva per el que restava del partit. A la represa la cosa continuá per el mateix camí encara que el joc era més trabat arrivant fins al minut 8 de aquest quart amb un desavantage de 61-50 i AHI ES VA ACABAR EL PARTIT amb un parcial de 8-0 a favor del benidorm fruit de PILOTES PERDUES I CONTRACOLS FACILS DEL RIVAL finalitzant aquest quart amb un desavantage de 69-50 i tot ja decidit. Al últim quart el tanteig va estar igualat però tres triples més del seu aler prodigiòs MARC en tios damunt fins i tot i llargets feren que el tanteig final es situara en 89-63.
Reflexions post partit aguantarem el tiro del benidorm fins a 1 minut per a acabar el tercer quart AIXO ES DIGNE DE ELOGIAR I MES EN LA GENT QUE ANAREM-gent compromesa del tot que es deixa a la familia en casa per a jugar a basquet i als cuals notaran i molt a faltar el any que be quan juguen juntets al equip B DE VETERANS.
Un altra vegada els tirs lliures de 19 intentats tant sols ferem 5 i en fallarem 14 fent aquestos tirs estariem ahi PERO AÇO ES UN MAL ENDEMIC, igual al estiu TENIM QUE FER HORES EXTRES PRACTICANT TIRS LLIURES.
Bona gent la de benidorm amb MOLT BON EQUIP-esperem que puntxen en MONTESA i que els agafin a la classificació encara que francament ho veig PROU COMPLICAT-
Dels arbrits PASAREN DESAPERCEBUTS -ES EL MILLOR QUE ES POT DIR D UN ARBRITAGE NO PENSEU EL MATEIX.
Anecdotes varies que es tenen que contar al tercer quart el gran POWER PAU es dirigeix cap a MI i em diu "COM AGENT DE LA AUTORITAT VES DEMANANT PAPERS QUE EL BENIDORM TE MOLT EXTRANGERS" home pau es devers que del TERRENY TERRENY pocs hi havien EQUIP EL DE BENIDORM AMB VASCOS, CUBANS, DELS PAISOS BALTICS equipet PROU INTERNACIONAL.
A la finalització del partit després de cridar 4 vegades al vestidor a BERNAT GINOBILI per part d un servidor en contesta "PERDONA MIQUEL VOLIES ALGO" i despres DIU QUE NO ESTA SORD NO QUE VA. Al partit el gran BERNAT GINOBILI que ha batejat al pobre JORGE com JORGE PASOS DE SALIDA, vegent que era el seu MOMENT i no se la pasavem DEMANA LA PILOTA LA AGAFA I "BILMA ABREME LA PUERTA" quina pedrada "RESPETEN LAS INSTALACIONES".
Lo del comencament del partit i la absència del cotxe de DIEGO es un poc extranya, cotxe que va eixir bona estona més avant que nosaltres i que ells diuen que es PERGUEREN però vete tu a saber SI ESTAVEM QUEDANT AMB DOS XICONES PER A LA NIT.
La temporada s acaba ENCARA QUEDEN UN FUM DE PARTITS I LA GENT JA TE GANES DE QUE AIXO TOQUE A LA SEVA FI. La propera setmana en casa front al PINOS equip al que aguantarem en sa casa fins al últim quart esperem donar los més batalla i intentar guanyar los. SOLS ESPERE QUE LA GENT ABSENT ES DIGNE EN ACUDIR.
P.D. Un fort abraç a la gent de benidorm MOLT BONA GENT EN TOTS ELS SENTITS DE LA PARAULA amb un JOC SERIÒS I PER A RES BRUT i especialment al CRACK BENAVENTE que ens va fer el favor de no jugar front a nosaltres-I A QUIN PREU QUE T HAN COMPRAT A MONTO DE MAQUETES(aixo es broma)- que tingau TOTA LA SORT DEL MON jugar amb GENT COM VOSALTRES ES UN AUTENTIC PLAER.
P.D.2 El equip de veterans va prenguent FORMA LA GENT QUE MES AMA AQUEST ESPORT ESTARA JUNTETA, ara es vora el que FAN ELS JOVENS AL EQUIP A I EL SEU GRAU DE COMPROMIS.
Sols un últim incis el divendres XIMO THE COACH va manifestar a dos jugadors del B si volien vindre a jugar a Benidorm la resposta dels xaval "ES QUE TENIM QUE ESTUDIAR NO PUGUEM ANAR" ESTUDIEU que es el que teniu que fer, a PERÒ AIXO DE QUE VOS AGRADA EL BASQUET NO S HO CREU NINGÚ I AÇO ES EL FUTUR QUE ESPERA A AQUEST CLUB MARE DE DEU.

El Junior Sala Atenea de Canals caigué a casa front a l´Oliva per 59 a 71. Esperem que esta setmana Pedro Zuñeda ens passe la crónica per tal de penjar-la.