A Canals, fem Bàsket!!!

domingo, 8 de febrero de 2009

15a Jornada: cara i creu per als equips Seniors

A falta de més dades (i actes) dels partits... els equips en categoria Senior del BC Canals aquesta jornada ens han donat dos versions diferents.

En primer lloc, l'equip de Preferent, el RESTAURANT LA GAVINA CANALS, va guanyar en casa d'un dels pocs equips que ens havia guanyat esta temporada: CAUDETE. Els de Damiàn Àvila s'impossaren 59-65, en un partit molt igualat on els últims 3 minuts decantaren la balança cap al costat canalí.

En el Caudete, que recuperava a un dels seus jugadors importants després de complir una sanció de 5 partits i venia de guanyar en Benifaió i Enguera, destacaren com sempre el seu elèctric escolta nº 9 i el pívot Ramón. Per als de Canals, es va lesionar Galbis a mitat partit i gent com Bernardo i David ajudaren per a no tirar-lo en falta. Destacar també el partit de Chus o el retorn a les pistes de Quique Fuentes, després de dos mesos en off. Aquesta vegada, els de Canals estigueren encertats des de la línea de tirs lliures (notícia!!!) i aixó també va ajudar a guanyar.
Un 12-3 que continua donant-nos la possibilitat de bufar el bescoll del Montesa.

Per altra banda, el MADREMIA CANALS punxà en Agost i es queda amb una marca de 11-3 en el seu grup de 2on Zonal, podent perdre així la segona plaça en la classificació.

Amb 5 jugadors categoria Junior (alguns dels quals no havien jugat mai en Seniors) que feren un grandíssim partit i en una pista complicada pel rival, un terra que relliscava no sols els canvis de direcció o frenada sinò també el baló i un fred de por... els canalins anaren tot el partit per darrere d'un Agost que sabia el que fer.

La falta de 3 jugadors importants, que estaven a Caudete, va mermar l'anotació dels visitants. Inexistent el perill des de fora, els locals es tancaren baix la seva anella i en un partit trabat i amb molt de contacte, eixiren vencedors. El Canals sols va ficar un triple de apenes 7 intents, mentres els 4 triples dels locals en moments puntuals del partit mantingueren sempre la ventatja de 5 punts al marcador, inclús ampliant-la.

En aquest partit, els veterans del MADREMIA CANALS no ratllaren a un bon nivell. Encara que lluitadors com sempre (l'anoatció del rival, amb 49 punts, diu de la forta defensa), dels 6 jugadors amb fitxa de zonal sols anotà Adriàn Sancho. La resta, desapareguts en les seves pròpies carències, fatllant canastes fàcils o intentant el que no sabiem fer. Gràcies a l'aportació anotadora dels 5 jugadors juvenils el Canals plantà cara, però deixar als "xiquets" la responsabilitat que tenim els "majorets" és -ademés d'injust- irreal.

Ni la falta dels 3 jugadors de l'equip de Preferent (que entre els 3, en cada partit solen anotar uns 50 punts), ni els 12 tirs lluires fatllats (alguns d'ells sense tocar anella), ni les més de 10 canastes fàcils fatllades baix l'anella (10 canastes = 20 punts), poden excusar o justificar la derrota. A la fi 49-41 per als d'Agost en un partit amb molt de garrot i poc de bàsket. Enhorabona per als xavals: Jorge, Oscar, Modest, Nacho i Pablo, pel seu partit... i als amics d'Agost, per la victòria mereixcuda.

1 comentario:

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

Hola Adrian, buen comentario el tuyo, similar al que he hecho yo en nuestro blog, donde os damos el mérito de jugar con gente joven debido a las ausencias y destacamos los errores que podían haberos dado la victoria.
El partido no fue bonito, está claro y hubo dureza en el juego.Desde aquí, os felicito por las ganas que pusisteis y os deseo suerte en lo que resta de liga.

Saludos.

Dani.